Tamer Karadağlı'dan "Bugün olsa eşinizi yine aldatır mısınız" sorusuna olay yanıt!

Tamer Karadağlı'dan "Bugün olsa eşinizi yine aldatır mısınız" sorusuna olay yanıt!
Arzu Balkan ile evli olduğu dönemde eşini aldatan ve bu nedenle şantaja da uğrayan Tamer Karadağlı Haber Global ekranlarında yayınlanan Jülide Ateş'le 40 programında bu konuya değindi.

Haber Global ekranlarında yayınlanan 'Jülide Ateş'le 40' programının konuğu oyuncu Tamer Karadağlı oldu.

Arzu Balkan ile evli olduğu dönemde eşini aldatan ve bu nedenle şantaja da uğrayan Tamer Karadağlı, o dönemde kameraların karşısında yaptığı, "Eşimden ve ailesinden özür diliyorum" açıklamasıyla ilgili yıllar sonra şok açıklamalarda bulundu. Tamer Karadağlı, "O zamanki özür açıklamasını belki de baskıyla yaptım. Ama bugün düşünüyorum. Benim kimseye verecek bir hesabım yok" dedi.

Jülide Ateş'in sunduğu 40 programına konuk olan Tamer Karadağlı, özel hayatına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

"ÖZÜR AÇIKLAMASINI BASKIYLA YAPTIM"

Yıllar önce kendisi gibi oyuncu olan eski Arzu Balkan'ı aldattığı ortaya çıkan Karadağlı, Jülide Ateş'in "Bugün olsa yine eşinizi aldatır mısınız?" sorusuna yanıt verdi.

Karadağlı, "Bazen bazı şeyler olur, sonuçlarına katlanırsınız. O zamanki özür açıklamasını belki de baskıyla yaptım. Benim kimseye verecek hesabım yok sadece karıma hesap veririm ve karım bana hesabı sorabilir. Aksi takdirde herkes sizin hayatınıza karışmaya başlarsa herkesin de sizin hayatınıza karışma hakkı olur. Bunun da çok doğru olduğuna inanmıyorum" dedi.

İşte Tamer Karadağlı'nın açıklamalarından satır başları:

"EVLİLİK SİZİ NEDEN BU KADAR KORKUTTU?"
Şundan, bundan dolayı demek çok doğru değil. İki ayrı insanın aynı ev içinde birlikte yaşıyor olması beni korkutuyordu. 2 insanın aynı evin içinde yaşaması aslında çok zor. Belki de ben kendime güvenemiyorum. Annemle babamın ayrılığından dolayı mı bilmiyorum. İlle de 2 insanın bir imzayla birlikte olup ömrünün sonuna kadar aynı ev içinde olması gerekiyor mu bilmiyorum. Bunu sürdürebilenler de var sürdüremeyenler de var. Ben bunu sürdüremeyenlerden biriyim.
 
"SİNEMADA EŞCİNSEL ROLÜNÜ OYNAR MISINIZ?"
"Eğer reddemeyeceğim derecede güzel bir hikayeyse kendimi orada bir şeyler verebiliyormuşum gibi hissedersem düşünürüm. Televizyonda oynamam. "

"HOMOFOBİK MİSİNİZ"?

"Hiç değilim. Yani çok yanlış bir tanımlama olur öyle bir şey. Parmak arası terlik evet, 10 yıldır 15 yıldır söylediğim şey nedense son zamanlarda farklı yerlere çekilmeye çalışıldı. Ben sevmeyebilirim. sevmemek de en doğal hakkım. Birileri de bana bakıp, "Ulan yaz günü kovboy çizmesi giyiyor, giyilir mi ulan" diye düşünebilir. Belki de espri anlamında söylenen bir şeydir. Etiketlendirmenin doğru bir şey olduğuna inanmıyorum. Parmak arası terliği ben sadece hijyenik bulmuyorum. Biz erkekler dışardayken tuvalete gittiğimizde ayakta işimizi görüyoruz. O pisuvara giren şeyler ayaklarınıza geliyor. Dolayısıyla da çok hijyenik bir şey olmuyor. Ben yakıştırmıyorum diye insanlar giymeyecek demek değil ki."

"TAŞ FIRIN ERKEĞİ MİSİNİZ?"

"Ben kendimi öyle değerlendirmiyorum. Ben neysem oyum. Haluk, taş fırın erkeği diye bir şey çıkarmış ve onu yaşamaya çalışıyordu. Benim de tutucu olduğum yanlar vardır mutlaka çünkü hepimiz kendi dönemimizin çocuklarıyız. "

İŞTE O ANLAR: 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar