TAG Otoyolu yine kapatıldı. 32 kentte alarm!

TAG Otoyolu yine kapatıldı. 32 kentte alarm!
Yoğun kar yağışı Türkiye’yi terk etmiyor. TAG Otoyolu, Osmaniye-Gaziantep-Nizip hattının çift yönlü tüm taşıtların trafiğine kapatıldığı belirtildi.

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nun Gaziantep yönü Kar Yağışı nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Yoğun kar yağışı Türkiye’yi terk etmiyor. Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kar yağışı nedeniyle TAG Otoyolu, Osmaniye-Gaziantep-Nizip hattının çift yönlü tüm taşıtların trafiğine kapatıldığı belirtildi.

ARAÇLAR OSMANİYE'YE YÖNLENDİRİLİYOR

Osmaniye'den Gaziantep yönüne giden araçların geçişine, yoğun kar yağışı nedeniyle izin verilmiyor. Adana ve Hatay yönünde ise ulaşımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmıyor.

D-400 kara yolunda ise Bahçe ilçesinden Nurdağı'na kadar olan bölgenin tamamen trafiğe kapatıldığı, uzun TIR kuyrukları oluştuğu bildirildi.

Hatay ve Adana yönünden otoyol üzerinden Gaziantep'e gitmek üzere yola çıkan araçlar ise Osmaniye gişelerinden şehir merkezine yönlendiriliyor.

Geçen hafta yoğun kar yağışı nedeniyle Tarsus-Adana-Gaziantep karayolunda çok sayıda kişi mahsur kalmış, ekiplerin çalışması sonucu saatler sonra kurtarılmışlardı.

GAZİANTEP'TE MESAİ SAATLERİNE KAR DÜZENLEMESİ

Gaziantep Valisi Davut Gül, "İlimizdeki yoğun kar yağışı dolayısıyla trafikteki aksamaların önüne geçmek için 26-27-28 ocak tarihlerinde kamuda mesai saatleri, 10.00-12.30, 13.00-16.00 olarak düzenlenmiştir" mesajını paylaştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar