Tacizci Seyit Muhammet Sarı hakkında istenen ceza belli oldu

Tacizci Seyit Muhammet Sarı hakkında istenen ceza belli oldu
Kırıkkale'de bir otel'de Kardelen Kamişli’nin odasına gizlice girerek tacizde bulunan Seyit Muhammet Sarı hakkında istenen ceza belli oldu.

O tacizci hakkında istenen ceza belli oldu

Kırıkkale’de Carmine Hotel’de kalan Kardelen Kamişli’nin odasına gizlice girerek kadına tacizde bulunan Seyit Muhammet Sarı hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

Kırıkkale’de 7 Eylül gecesi Carmine Hotel’de kalan Kardelen Kamişli, uyurken saat 02:40 – 02:50 civarında bir anda uyandığını ve yatağında daha önce hiç tanımadığı ve görmediği bir adamın oturup kendisine baktığını gördüğünü söylemişti.

Kadının şikayeti üzerine odaya gizlice giren Seyit Muhammet Sarı isimli erkek hakkında Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame hazırlandı.

İddianamede, yer verilen teknik inceleme tutanağında, Kamişli’nin kaldığı 221 numaralı odanın sürekli geçiş moduna tanımlandığı, bu sebeple odanın dışarıdan kapı koluna basmak suretiyle açılabileceğinin tespit edildiği ileri sürüldü.

Sarı’nın kasıtlı davrandığı vurgulanan iddianamede şöyle denildi:

Kişinin rızası olmadan otel odasına girmenin konut dokunulmazlığını ihlal suçunu oluşturduğu, şüphelinin gece vakti müştekinin odasına girip onu seyretmesi sonrasında ayakkabılarını ve ceketini çıkartması, odadan çıkmamak için ısrarcı olması eylemleri birlikte düşünüldüğünde, şüphelinin cinsel saikle hareket ettiği kanaatine varıldığı ve bu haliyle şüphelinin cinsel taciz suçunu işlediği anlaşılmıştır.

Savcılık, oteldeki resepsiyon görevlisi Onur K. hakkında ise kamu görevlisi olmadığı için takipsizlik kararı verdi.

Kararda, Kamişli’nin otel görevlisi hakkında tazminat davası açma hakkı bulunduğu hatırlatıldı.

NE OLMUŞTU?

Elektirik- elektronik mühendisi Kardelen Kamişli iş için gittiği Kırıkkale'de işleri uzayınca bir otelde kalmaya karar verdi. Kamişli, konakladığı otelde gece 03.00 sularında uyandığında odasında tanımadı bir erkek olduğunu fark etti. Odasına nasıl girdiğini bilmediği Seyit Muhammet Sarı'ya tepki gösterip odasından çıkaran daha sonra da polise şikayette bulunan Kamişli yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı.

sagikk.jpg

Kaynak: Gazete Karınca/Sözcü

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar