"Tacizci beni FETÖ'cü diye şikayet etmiş"

"Tacizci beni FETÖ'cü diye şikayet etmiş"
İstanbul'da yaşayan Beyza Tufan, kendisini taciz ve tehdit ettiğini belirttiği Şenol Tören hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

"Tacizci beni FETÖ'cü diye şikayet etmiş"

İddiaya göre, Beyza Tufan'a tacize devam eden Şenol Tören, son olarak da Tufan'ın FETÖ'cü olduğu gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu.

Milliyet gazetesinden Çiğdem Yılmaz'ın haberine göre, Tufan, sosyal medyadan Tören'i engelleyince taciz ve tehdit süreci başladı. Bunun üzerine yargıya başvuran Tufan, kendisini taciz eden ve öldürmekle tehdit eden Tören hakkında uzaklaştırma kararı alınmasını sağladı.

Buna rağmen Tören'in tehditlerinden kurtulamadı. Tören, genç kadını farklı hesaplar açarak tehdit ve taciz etmeye devam etti. Son olarak da Tufan'ın FETÖ'cü olduğu iddiasıyla ederek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu. Genç kadın ise bu durumu, savcılığın verdiği takipsizlik kararıyla öğrendi.

Aylardır Tören'in tehdit ve tacizlerine maruz kaldığını aktaran Tufan, şunları kaydetti:

"Bu adam 'Başına bela olacağım' diyordu. 17 Ekim'de 'Cinsel taciz, tehdit, hakaret, huzuru bozma' suçlarından davamız var. Önceki gün de öğrendim ki, gidip benim hakkımda FETÖ'cü olduğum iddiasıyla şikayette bulunmuş. Şahıs kasten adam öldürmeye teşebbüs, ruhsatsız silah bulundurma gibi pek çok suçtan sabıkalı, emniyette de uyuşturucudan çok sayıda kaydı var. Bu da yetmezmiş gibi, şahıs bugün de karakola gidip 'Beyza Tufan evimin önünde silah sıktı' diye şikayet etmiş. Konuyla ilgili gidip ifade vereceğim. Kaldı ki bu şahıs defalarca uzaklaştırma kararını ihlal etti. Hakkında hapis cezası var. Her gün ayrı bir iftirayla karşı karşıya kalıyorum. Verilen uzaklaştırma kararların hepsi de yalan."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar