Taciz edilen kadın "Duyun sesimi artık" diyerek ağlamıştı... İçişleri Bakanlığı devreye girdi

Taciz edilen kadın "Duyun sesimi artık" diyerek ağlamıştı... İçişleri Bakanlığı devreye girdi
İstanbul Maltepe’de yaşayan Gökçen Ocak, eşinin amcası Fuat Ocak tarafından aylardır tehdit ve tacizlere maruz kaldıklarını öne sürerek sosyal medyadan yardım çağrısında bulunmuştu. Sesinin duyulmasının ardından genç kadın, "Bu gece rahat bir şekilde uyuyabilirim artık" diyerek teşekkür etti.

İstanbul'un Maltepe ilçesinde yaşayan Gökçen Ocak, eşinin amcası Fuat Ocak tarafından aylardır tehdit ve tacizlere maruz kaldıklarını öne sürerek sosyal medyadan yardım çağrısında bulundu. 

Duyun artık sesimi diyen genç kadın "Kayınvalidemin vurulacağını nereden bilebilirdim. Kayınvalidem vuruldu, belki ölebilirdi ama ben öleceğim diyorum. Öldürüleceğim diyorum. Ne olursunuz duyun artık sesimi yalvarırım” ifadelerini kullanmış, olayın ses getirmesinin ardından sosyal medyada #FuatOcakTutuklansın etiketi ise gündem olmuştu.

POLİS NÖBET TUTTU

Olayın sosyal medyada duyulmasının ardından genç kadının evinin önünde polis ekiplerince nöbet tutuldu.

Zırhlı aracın evinin önünde beklediği fotoğrafı paylaşan Gökçen Ocak, "Sayenizde bu gün kendimi güvende hissediyorum çünkü saatlerdir beni koruyan ekip var iyiki varsınız sizi çok seviyorum emniyet yetkililerine'de çok teşekkür ederim çünkü bu gece rahat bir şekilde uyuyabilirim artık. Gerçekten şu an beni kanatlarının altına almış bir emniyet var içim o kadar huzur dolu ki..keşke kendimi hep böyle  güvende hissedebilsem. bugünün tadını çıkarmalıyım ???? SİZLERE MİNETTARIM umarım yakında cezasını'da alır" ifadelerini kullandı.

gokcen.jpg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar