'Tabut önü pozcusu fenomen!' Sessizliğini bozdu...

'Tabut önü pozcusu fenomen!' Sessizliğini bozdu...
Babasının açık tabutu önünde verdiği pozlarla tepki çeken Instagram fenomeni Jayne Rivera, babasının hayatta olsa onaylayacağını söyledi.

Miami'de düzenlenen cenaze töreninde Jayne Rivera babasının tabutu önünde verdiği pozları paylaşmış ve birçok kişinin tepkisini çekmişti. Sosyal medya kullanıcıları Rivera’yı babasının cenazesini fotoğraf çekimi yapma fırsatı olarak kullanmakla suçladı. Bir kullanıcı "Jayne Rivera nasıl gerçek bir insan olabilir ve bunun iyi bir fikir olduğunu nasıl düşünür' yorumu yaparken bir başka kullanıcı da "cenazeyi seksi yas elbisesini sergileme fırsatı olarak gördüğünü" dile getirmişti.

tabut-4.jpg

"BABAM HAYATTA OLSA ONAYLARDI"

NTV'nin haberine göre Rivera, gelen tepkiler karşısında yanlış bir şey yapmadığını ve babasının hayatta olsa onaylayacağını söyledi. Babasının sık sık sosyal medya paylaşımlarında yer aldığını belirten fenomen "Herkesin sevdiği birini kaybettiğinde başa çıkma şekli farklıdır. Bazıları daha geleneksel yollardır bazıları da tabu olarak görülebilir. Ben babam yanımdaymış gibi poz verdim, tıpkı daha önce birçok kez yaptığımız gibi” dedi.

tabut-2.jpg

HESABINA ERİŞİMİ KAPATILINCA TEPKİ GÖSTERDİ

Paylaşımında herhangi bir kural ihlali yapmadığı halde Instagram hesabına erişemediğini belirten Rivera "Sekiz yıldır izleyici kitlemi oluşturmak için çok çalıştım. Dışarıdan insanlar kitabı kapağına bakarak yargılıyor. Kitabın niyetini anlamaya ya da altında yatan anlamı görmeye zahmet etmiyorlar" diye konuştu.

tabut-3.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar