Sydney van Hooijdonk duşta mahsur kalınca ayaklarını parçaladı

Sydney van Hooijdonk duşta mahsur kalınca ayaklarını parçaladı
Fenerbahçe'de forma giyen Pierre van Hooijdonk'un oğlu Sydney duş kapısının kapanması sonucu içeride mahsur kalınca camı ayaklarıyla tekmeleyerek dışarı çıktı.

Taraftarların beğenisini kazanan genç futbolcu duş sırasında duşakabinin kapısının bozulması sonucunda içeride mahsur kaldı. 20 yaşındaki futbolcu duşakabinin camını tekmeleyerek oradan çıkan, Hollanda'nın Nac Breda takımında forma giyen eski Fenerbahçeli futbolcu Pierre van Hooijdonk'un oğlu Sydney van Hooijdonk ilginç bir olayla haber oldu. Performansıyla kmayı başarsa da ayakları kanlar içinde kaldığı için tedaviye ihtiyaç duydu.

KADRODA OLAMAYACAK
Sydney sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Duş yaparken duş kapısı kapandı, bu yüzden maalesef bu gece orada olamam." diyerek takımının TOP Oss deplasmanında kadroda olamayacağını duyurdu.

"SAKATLIK NUMARASI YAPMANIN YENİ TRENDİ DOĞDU"
Geçmiş olsun dileklerini ileten taraftarların yanı sıra bu durumu tiye alan futbolseverler de yok değildi. Bazı kullanıcılar, "Sakatlık numarası yapmanın yeni bir trendi doğdu." diyerek 20 yaşındaki futbolcuyla dalga geçti.

df-9456.jpg

 

df-2457.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar