Süt banyosu yapan işçilere "zehirli madde katma" suçundan ceza istendi

Süt banyosu yapan işçilere "zehirli madde katma" suçundan ceza istendi
Türkiye'nin konuştuğu süt banyosu skandalında yeni bir gelişme yaşandı. Süt toplama merkezinde süt banyosu yaparken çekilen görüntülerinin ortaya çıkan tutuksuz 2 sanık hakkında hazırlanan iddianamede "zehirli madde katma" suçundan 2'şer yıldan 15'er yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Çalıştıkları süt toplama merkezinde kazanda "süt banyosu" yapan iki işçi, vatandaşın sağlını hiçe saydı. O anları sosyal medyadan paylaştı. Skandal görüntülerin ortaya çıkmasından sonra, olaya büyük tepki yağdı. Tutuklanıp serbest bırakılan 2 sanık hakkında hazırlanan iddianamede "zehirli madde katma" suçundan 2'şer yıldan 15'er yıla kadar hapis cezası talep edildi.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Konya'da çalıştıkları süt toplama merkezinde kazanda sütle banyo yapan ve bu anları görüntüleyerek sosyal medyada paylaşan tutuksuz 2 sanık hakkında hazırlanan iddianamede "zehirli madde katma" suçundan 2'şer yıldan 15'er yıla kadar hapis cezası talep edildi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca, çalıştıkları süt toplama merkezindeki dezenfektan kazanına giren sanıkla, bu esnada video kaydı yaparak sosyal medya hesabından paylaşan sanık hakkında iddianame hazırlandı.

0x0-konyadaki-sut-banyosu-skandali-buyuk-tepki-cekmisti-saniklar-15er-yila-yargilanacak-1611305575523.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar