Acun Ilıcalı: Çok tadım kaçtı

Acun Ilıcalı: Çok tadım kaçtı
Survivor 2021'de 16 Mart günü elenen yarışmacı Yunus Emre oldu. Duygularını paylaşan Acun Ilıcalı, "Bu sezon en üzüldüğüm eleme oldu. Elenmene çok üzüldüm. Çok tadım kaçtı" diye konuştu.

Survıvor'da Acun Ilıcalı'dan şaşırtan itiraf

Survivor 2021'de bu hafta elemeye kalan Hanzade, Aleyna Çalışkan ve Yunus Emre arasında sms oylamasında en az oyu alan yarışmacı elendi.

Acun Ilıcalı, Survivor'dan elenen yarışmacının Yunus Emre olduğunu açıkladı.

Elendiği açıklandıktan sonra veda konuşması yapan Yunus Emre, "Buraya gelmeden önce hayallerim vardı. Çok değişik bir psikolojiyle geldim. Elinden geleni yaptım.

Burada ailemi, babamı, Erzurum'u ve güreş camiasını en iyi şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum. Şampiyon olmaya gelmiştim. İki hafta önceye kadar zor dönemler geçirdim.

Oyun kaybettikçe içime vurdu. Ama nasibimiz buraya kadarmış" dedi.

"EN ÜZÜLDÜĞÜM ELEME OLDU"

Yunus Emre'nin elenmesine çok üzüldüğünü ifade eden Acun Ilıcalı ise "Duygularımı saklamayacağım. Bu sezon en üzüldüğüm eleme oldu. Babanın ricasını yerine getirmek bana manevi bir moral veriyordu. Çok güzel günler geçirdik seninle. Daha da geçirebilirdik. Senin aday olacağını hiç düşünmemiştim. Elenmene çok üzüldüm. Çok tadım kaçtı" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar