Survivor'a veda eden isim belli oldu!

Survivor'a veda eden isim belli oldu!
Survivor'da kim elendi, kim gitti? sorusunun yanıtını binlerce kişi merak ediyor. Survivor 2022 sezonu heyecan dolu bölümlerine devam ediyor. Survivor 2022 All Star yarışmasında elenen isim merak uyandırdı. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programında 'Survivor'a kim veda etti?' sorusu damga vurdu. İşte tüm detaylar...

Survivor 26 Ocak kim elendi, kim gitti? Survivor'a veda eden isim açıklandı mı? Sorularının cevapları araştırılan konular arasında yer alıyor. Sürgün adasına ilk giden kişi Mert'in ardından diğer isim Berna olmuş, son dokunulmazlık oyunları sonrasında ise Ayşıl ve Sercan sürgün adasına giden isimler olarak belirlenmişti. İşte, Survivor 25 Ocak kim elendi, kim gitti? Survivor'a veda eden isim açıklandı mı?

ss1-001.jpg

Survivor All Star'da ünlüler ve gönüllüler arasında dokunulmazlık oyunlarında kıyasıya mücadeleler yaşanmaya devam ediyor. Survivor'da son dokunulmazlık oyununda Berkan ile Batuhan arasında kavga çıkmıştı. Berkan'ın "Elini indir" demesine Batuhan "İndirmiyorum ne yapacaksın?" diye karşılık verdi. İkili arasındaki tartışmanın dozu arttı ve birbirlerinin üzerine yürüdü. Arkadaşları iki yarışmacıyı da sakinleştirmeye çalıştı.

ss2-001.jpg

Konseyde ise Batuhan ve Berkan arasındaki gerilim devam etti. İkili arasında tansiyon yükselirken, Batuhan Berkan'a "Naylon delikanlı" diye bağırdı. Berkan ise "Karşımdakine baktığım zaman görüyorum ki ancak sanal alemlerde kavga eder. Normal bir kavganın içinde bulunmamış. Karşısındakine 'adam mısın' denmeyeceğini bilmeyen bir arkadaşım. Sanal klavye delikanlılığı için doğru bir yer değil burası" dedi.

ss3-001.jpg

Acun Ilıcalı ise sözlerinden dolayı Batuhan'ı uyardı. Ilıcalı "Tartışmalar olabilir Survivor'da çok açsınız. Belli tartışma dozuna müdahale etmiyorum belli limiti var. Ama bazen ince laflarla ortalık gerilebiliyor. Senin söylediğin 'Adam ol' lafı sokakta konuşulsa ortamı çok gerebilecek bir laf" dedi.

Survivor’da ödül oyununu kazanan takım belli oldu. Survivor All Star 2022’de Ünlüler ve Gönüllüler takımı, nefis bir ödül için karşı karşıya geldi. Nefeslerin tutulduğu oyunda dominoyu iyi dizen takım, ödülün sahibi oldu. Peki, Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? Ödül neydi?

ss4.jpg

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? 

Ödül oyununda yarışmacılar, deniz parkuru sırasında dört küpü kıyıya taşımaları gerekiyordu. Sonrasında kıyıya varan yarışmacılar, getirdikleri küpleri mekanizmaya yerleştirip önden üç küp düşürmeye çalıştı.

Sonrasında onları zorlu bir domino oyunu bekliyordu. 9 tahta parçasını domino gibi dizip sondaki renkli parçayı sepete düşürmek için yoğun emek harcadılar.

ss5.jpg

Ödül oyununda ilk olarak parkura kadın yarışmacılar çıktı. Ünlülerin iyi başladığı oyunda skor 4-0 iken Gönüllülerin atağı geldi. Üst üste altı sayı alan Gönüllüler 6-4 öne geçti.

Sonraki iki sayıyı alan Ünlüler, beraberliği yakaladı ama koruyamadı. İki sayı daha alan Gönüllüler kadın yarışmacıları, 8-6 skorla ilk turu kazandılar.

İkinci turda erkek yarışmacılar parkura çıktı. Bu turda başa baş bir mücadele vardı. Karşılıklı alınan sayılarla berabere giden skor, 4-4’ten sonra Ünlüler tarafına değişti. Farkı korumayı başaran Ünlüler takımı, ikinci turu 8-5 skorla kazandı.

ss6.jpg

Genel skor 1-1 olunca en iyiler mücadelesine geçildi. Bu oyunda Ünlülerden Merve, Elif, Batuhan, Atakan çıkarken Gönüllülerden Nisa, Seda, Gökhan ve Ogeday çıktı. En iyiler mücadelesinde skor 2-2 olunca bayrak yarışına geçildi. Birsen – Batuhan’a karşılık Ogeday – Seda ikilisi parkura çıktı.

ss7.jpg

Birsen’in büyük hatası nedeniyle Gönüllüler avantajı elde etti. Batuhan, farkı kapattı fakat Ogeday’ın atışı başarılı oldu. Böylece ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımı oldu. Ödül olarak ise çikolatayı kazandılar. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor yarışmasında bu akşam bir isim elendi.

ss9.jpg

KİM ELENDİ?

Survivor All Star 2022 yarışmasına veda eden isim geçen hafta Gizem Kerimoğlu olmuştu. Gönüllüler takımından Berna, Ünlüler takımından ise Sercan, Mert ve Ayşıl eleme potasında yer alıyordu. Ada Konseyi yapıldı. SMS sıralamasına göre adaya veda eden isim Ayşıl oldu.

ss11.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar