Survivor All Star 2022'nin ilk yarışmacısı belli oldu

Survivor All Star 2022'nin ilk yarışmacısı belli oldu
Acun Ilıcalı, All Star kadrosunda olmasını istediği ve teklif götürdükleri isimleri verdi. Kullanıcılar ise Survivor All Star'da yarışmacı ihtimali olan isimleri aramaya başladı. İşte, o isimler...


Survivor 2021 tüm hızıyla devam ederken All Star 2022 için de Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi. Survivor All Star, her yıl yapılan Survivor yarışmasında öne çıkan en iyilerin yer aldığı sezon olarak gerçekleştiriliyor. Survivor All Star yarışmacı isimleri de merak konusu oldu. Acun Ilıcalı canlı yayında, kesinleşmemiş ancak yarışmacı olmak ihtimali olan isimleri açıkladı. 

Survivor 2021 yarışmasının finaline kısa zaman kala All Star çalışmaları başladı. Acun Ilıcalı, Survivor Panaroma'da 2022 Survivor All Star'da olması muhtemel isimleri açıklamıştı...Şu an için ihtimal olan kişiler arasında; Anıl Berk, Sercan, Berkan, Ogeday, Evrim, Elif, Seda, Sude yer alıyor. Öte yandan Mert'in de kadroda olmasını oylamaya sundu. Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu fenomen yarışmanın 'All Star' formatında düzenlenecek yeni sezonuyla ilgili flaş bir açıklama geldi.'Survivor 2020'de Cemal Can Canseven'den daha az SMS alarak yarışmayı ikinci olarak tamamlayan Barış Murat Yağcı, geçtiğimiz gün Vadistanbul’da görüntülendi. Yeni sezon için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Yağcı, "Bu sefer daha farklı olacak" dedi. Genç oyuncu Survivor yeni sezonuyla ilgili de sürprizi verdi.

 Survivor All Star 2022'ye katılacağını söyleyen Yağcı, "Survivor All Star 2022'ye katılacağım için mutluyum, bu sefer daha farklı olacak. O sebeple çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı. Barış Murat Yağcı, "O zaman sen neden ‘Survivor’ olamadın?" sorusunu ise "Son bir buçuk ay bireyselliğe geçtiğimizde omzum artık bitik durumdaydı. Yoksa ilk dört aylık performansım yarışma tarihindeki en iyi rekordu. Beşinci ayda sakatlık yaşadıktan sonra performansım düştü" şeklinde cevaplamıştı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar