Süper Lig'de ilk iki haftanın programı değişti

Süper Lig'de ilk iki haftanın programı değişti
Spor Toto Süper Lig'in birinci ve ikinci haftasında değişiklik yapıldı.

Süper Lig'de ilk iki haftanın programı değişti

Spor Toto Süper Lig''de daha önce açıklanan takvimde Fenerbahçe''nin Avrupa Ligi maçlarından dolayı değişiklik yapıldı. 

Daha önce ligin ilk maçında 5 Ağustos Cuma günü Ümraniyespor ile oynayacağı açıklanan maç, 8 Ağustos Pazartesi; 13 Ağustos Cumartesi günü oynayacağı Kasımpaşa maçı da 15 Ağustos Pazartesi günü olarak değiştirildi.

TFF''den yapılan açıklamada;

Spor Toto Süper Lig’in 1 ve 2. hafta programının ilanı esnasında duyurulduğu üzere, Fenerbahçe’nin 4 – 11 Ağustos tarihlerinde oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu müsabakaları nedeniyle ilk 2 hafta programında değişiklikler yapılmıştır.

Buna göre; Fenerbahçe’nin 1. haftada 5 Ağustos Cuma günü oynayacağı Ümraniyespor müsabakası 8 Ağustos Pazartesi gününe, 2. haftada 13 Ağustos Cumartesi günü oynayacağı Kasımpaşa müsabakası ise 15 Ağustos Pazartesi gününe alınmıştır.

Bu değişikliklere bağlı olarak 5 Ağustos Cuma günü saat 19.15’te oynanacak olan İstanbulspor – Trabzonspor müsabakasının saati 21.00 olarak değiştirilmiştir. Bununla birlikte Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda devam eden bakım onarım çalışmaları nedeniyle anılan müsabaka Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacaktır.

Ayrıca, 15 Ağustos Pazartesi günü saat 21.45’te oynanacağı duyurulan Galatasaray – Giresunspor müsabakası da yayın planı gereği 13 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’e alınmıştır. 

Kamuoyunun bilgilerine sunarız" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar