Süper Lig'de şampiyonluk yarışı siyaseti karıştırdı: İYİ Partili başkanla AKP'li Gümüşdağ birbirine girdi

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı siyaseti karıştırdı: İYİ Partili başkanla AKP'li Gümüşdağ birbirine girdi
Trabzon Barosu'nun Göksel Gümüşdağ ve Başakşehir'e suç duyurusunda bulunmasının ardından Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'tan da dikkat çeken bir çıkış geldi.

HABER MERKEZİ - GÜNBOYU
Trabzon Barosu, Trabzon'daki yerel gazetelerde 'Her yol O'na çıkıyor' başlıklı haberlerini ihbar kabul ederek Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan, MHK üyeleri Oğuz Sarvan ve Ünsal Çimen, Tahkim Kurulu Başkanı Murat Balcı, PFDK Başkanı Aytaç Yüksel ve TFF Temsilciler ve Gözlemciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı hakkında örgüt kurmak ve 6222 sayılı yasaya muhalefet etmek suçlarından Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu. 

Bu hamlenin ardından daha önce attığı mesajlarla da gündem olan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde AKP'li meclis üyesi olarak görev yapan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile ilgili sert ifadeler kullandı.

"GÜMÜŞDAĞ TÜRK FUTBOLU İÇİN KAMBURDUR"

Bıyık,  "Her yıl farklı formayla karşımıza çıkıyorlar. Göksel Gümüşdağ Türk futbolu için kamburdur" dedi. 

Bıyık, sosyal medyada hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı: 

"Her yıl farklı bir forma rengi ile karşımıza çıkıyorlar ama aslında senaryo da aynı oyuncularda aynı.Beyinleri futbolu kirletmeye çalıştığı kadar futbolun gelişimine çalışsa şimdi Avrupa kupalarında final oynayan kulüplerimiz olurdu. Göksel Gümüşdağ Türk futbolu için kamburdur...

"Bİ TÜKENMEDİNİZ GİTTİ"

Binlerce seyircisi olan onlarca kulüp liglerde ölüm kalım savaşı veriyor ama 9 adet taraftarı olan kulüp şampiyon yapılacak...Adam Türk futbolunu masasına meze yapmış fantazi yapıyor...Senin taraftarın kadar taraftarımız olsa biz sahaya çıkmaya utanırız...Bi tükenmediniz gitti..." 

biyik-tweet.jpg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar