Süper Lig maçları bu kanalda olacak!

Süper Lig maçları bu kanalda olacak!
Süper Lig maçlarının hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu olurken, konu ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Süper Lig karşılaşmaları bu sezon olduğu gibi önümüzdeki sezon da yine BeIN Sports'dan yayınlanacak.

Kulüpler Birliği ve TFF''nin uzun süredir görüşme halinde olduğu yayıncı kuruluş konusunda yeni bir iddia gündeme geldi. Buna göre gelecek sezon da Süper Lig maçlarını beIN Sports yayınlayacak.

SARAN HOLDİNG DE TALİP OLMUŞTU

Yayın ihalesi sürecinin başından beri yaptığı teklifin arkasında olduğunu belirten Saran Group, TFF’den gerekli adımların gelmemesi üzerine bir açıklama yayınladı. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada TFF’nin çağrısı ile 5 paket için atılan imzaların karşılığı olmaması durumunda sürecin mahkemeye taşınacağı kaydedildi.

SERVET YARDIMDI: DOĞRU YOLDAYIZ

Yayın ihalesinde önemli yol alındığını vurgulayan Servet Yardımcı, en kısa sürede anlaşmanın sağlanacağını ve kamuoyuyla paylaşılacağını söylemişti. Yardımcı’nın konuyla ilgili sözleri şu şekilde:

"’Yayın ihalesi görüşmelerimiz devam ediyor. Tüm futbolseverlerin merak ettiği soru bu. En kısa zamanda bu merakı gidermek için çabalıyoruz.

Yakın zamanda pozitif haberimizi almış olursunuz. Şu anda doğru yoldayız. İstişare ederek görüşmeleri yürütüyoruz.’’

ALİ KOÇ VE BURAK ELMAS KOMİSYONDAN ÇEKİLDİ

Trabzonspor''un şampiyonluğu sonrası tansiyonlar gerilirken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Burak Elmas''ın yeni sezon öncesi yapılacak ihale için oluşturulan komisyondan çekildiği haberi geldi.

Daha önce komisyonda yer alan isimler şöyleydi; TFF Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baykan, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar