Süper Lig Kulübü Başkanları yüzde 100 seyirci kararını değerlendirdi

Süper Lig Kulübü Başkanları yüzde 100 seyirci kararını değerlendirdi
Süper Lig'deki kulüp yöneticileri TFF'nin açıkladığı ve 9 Kasım itibariyle geçerli olacak %100 kapasiteli seyirci kararına ilişkin açıklamada bulundu. Birçok başkan kararı olumlu bulurken, bazıları ise tedbirlerin elden bırakılmaması gerektiğini söyledi.

Başkanlar Haber Global'e seyirci kararıyla ilgili şunları söyledi:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: Çok iyi olur.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Aşı zorunluluğunun devam etmesi koşuluyla serbest bırakıldı, olumlu karşılıyoruz.

Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş: Kontrollü seyirci alımına pozitif bakıyoruz. Zaten az sayıda seyirci alındığında da insanlar maçı birbirine yaklaşıp seyrediyor bir şey fark etmiyor. Seyirci kararıyla en azından kulüpler biraz daha ekonomik olarak rahatlar.

Aytemiz Alanyaspor Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel: Sağlık açısından gereken prosedürler tamamlandıysa açılması hem maddi hem de manevi açıdan iyi olur.

Çaykur Rizespor Sözcüsü Selim Selimoğlu: Doğru bir karar olduğunu düşünüyoruz. Herkes aşısını oldu ve dikkat ediliyor. Taraftarların fazlalığı takım üzerinde olumlu etki yapacaktır.

FTA Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin: Futbol seyirciyle güzel. Çok daha keyifli olacak. Çocukları ve gençleri maçlara çekmek için projelerimiz oluyor böylelikle onları daha rahat uygularız. Herkesi maça bekliyoruz.

D. G Sivasspor Asbaşkanı Faruk Taşseten: Statlara seyircinin gelmesini sağlamak lazım. Önemli olan %100 kapasiteyi doldurabilmek. Futbol seyirciyle güzel.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: Bizim stadımızın yaklaşık %20'si doluyordu. Onlar da bir yerde toplanıp davul çalıyorlardı. %100 de bir yerde toplanıyor, %20 de. Kararı mantıklı ve doğru buluyoruz.

Altay SK Başkanı Özgür Ekmekçioğlu: Pandemi nedeniyle taraftarımızdan gerçekten uzak kalmıştık. Alınan önlemler sayesinde nispeten de olsa seyirciye kavuştuk ama TFF'nin aldığı kararla seyircinin tam kapasite stadyumlara dönmesi özlediğimiz bir durumdu. Altay taraftarı eskiden olduğu gibi stadımızda takımlarına destek verecektir. Bu kararın çıkmasında başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere emeği geçen her kuruma ve kişiye teşekkür ediyoruz.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: İsabetli bir karar ayrıca 12 yaş altına da serbest bırakılması daha da iyi olur

Gaziantep FK Başkanı Cevdet Akınal: Kapasite %50 olsa da aşı kuralından dolayı seyirci bulamıyoruz ki. %100 olsa da bizim için bir şey fark etmiyor.

GZT Giresunspor Asbaşkanı Abdüsselam Çağırıcı: Karara olumlu bakıyoruz, iyi olur. Pandemi devam ediyor ama tedbirler alınmıyor. Kurallara uyulur, tedbirli olunursa biz olumlu bakarız.

Fatih Karagümrük SK Başkanı Süleyman Hurma: Virüs yeniden pik yapar.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen: Konyaspor ligde çok iyi yerde. Bu süreçte, geçmiş yıllarda olduğu gibi taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Federasyon doğru bir karar aldı. Tekrar 42 bin kişiye oynamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar