Süper Lig 41. hafta maçları oynandı. Şampiyon son haftaya kaldı!

Süper Lig 41. hafta maçları oynandı. Şampiyon son haftaya kaldı!
Süper Lig'de 41. hafta maçları tamamlandı. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin mağlubiyetle kapattığı haftada Galatasaray sahadan 4-1 galip ayrıldı.

BEŞİKTAŞ VE KARAGÜMRÜK MAÇI 2-1 SONUÇLANDI

Beşiktaş, Şampiyonluk parolasıyla çıktığı maçta Karagümrük'e 2-1 mağlup olarak sahadan yenik ayrıldı. Böylelikle şampiyonluğunu bir hafta erken ilan etme fırsatını kaçıran Beşiktaş, 41. haftayı puansız kapatırken iki averaj farkıyla kendisiyle aynı puana yükselen Galatasaray'ın önünde birinci sıradaki yerini korudu.

puan-durumu-ic.jpg

BEŞİKTAŞ 1- 2 KARAGÜMRÜK (Maç sonucu)

Maçın bitimine on dakika kala Fabio Borini'nin golü ile Karagümrük öne geçti.

Beşiktaş,  54. dakikada Rachid Ghezzal'ın golüyle skoru 1-1'e getirdi. Cyle Larin'in sol kanattan ceza sahası içersine yerden ortaladığı topta, Rachid Ghezzal arka direkte müsait pozisyonda vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Karagümrük'ün golü 39. dakikada A.Bertolacci tarafından atıldı.

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Nsakala, Josef, Necip, Ljajic, Ghezzal, Nkoudou, Larin

Fatih Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Roco, Zukanovic, Balkovec, Biglia, Bertolacci, Jimmy Durmaz, Ndao, Borini, Sobiech

FENERBAHÇE VE SİVASSPOR 

Fenerbahçe ise Sivasspor'un karşı karşıya geldiği maçın sonucu 2-1 olurken bu sonuçla birlikte Fenerbahçe sıralamadaki ikinciliğini de Galatasaray'a kaptırdı.

FENERBAHÇE 1- 2 SİVASSPOR (Maç sonucu)

Sağ kanattan gelişen Demir Grup Sivasspor atağında topla ilerleyen Casimir Ninga ceza sahası içine ortasını yaptı. Ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Fayçal Fajr sert bir top gönderdi. Bu topa Olarenwaju Kayode vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu. Demir Grup Sivasspor, Olarenwaju Kayode'nin golü ile skoru 1-0 yaptı.

İkinci yarının henüz başlarında 48. dakikada Hakan Arslan'ın gölü geldi.

90. dakikada Fenerbahçe, Papiss Cisse'nin golüyle skoru 2-1'e taşıdı.

Fenerbahçe: Harun, Gökhan, Attila, Tisserand, Caner, Sosa, Ozan, İrfan Can, Mesut Özil, Pelkas, Valencia.

Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet, Robin, Caner, Uğur, Cofie, Hakan, Fayçal, Ninga, Gradel, Kayode

GALATASARAY RAKİBİ KARŞISINDA MAÇI FARKLI BİR SKORLA BİTİRDİ

Galatasaray, sıralamada üçüncü olarak girdiği haftadan kazandığı 4-1'lik skor ile lider Beşiktaş'ın ardından ikinci sıraya yerleşti. İki takımın da 81 puana ulaştığı tabloda Beşiktaş iki puan averaj ile liderliğini korudu.

DENİZLİSPOR 1-4 GALATASARAY (Maç sonucu)

87. Dakikada hızlı gelişen Galatasaray atağında ceza alanında sol çaprazda topla buluşan Onyekuru ortadaki boş pozisyondaki Mohamed'i gördü onun vuruşunda top ağlara gitti. 1-4

85. Dakikada Mohamed tekrarlanan penaltıda topu ağlara göndererek farkı 2'ye çıkardı. 1-3

61. Dakikada Galatasaray savunmasının kaptırdığı topla buluşan Dossevi ceza alanındaki Recep'i gördü onun şutunda top ağlara gitti. 1-2

21.Dakikada Fernandes'le sol kanattan kullandığı kornerde Halil arka direkte kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi. Ancak hakem, kaleci Abdulkadir'e faul yapıldığı gerekçesiyle GOL iptal etti. Abdulkadir Bitigen VAR monitöründen pozisyonu tekrar izledikten sonra golü verdi.

34. Dakikada Babel ikinci gölü penaltıdan buldu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar