Sunucunun sözleri ünlü oyuncu Kerem Bursin’i kızdırdı! Hiçbir şey demeden salonu terk etti

Sunucunun sözleri ünlü oyuncu Kerem Bursin’i kızdırdı! Hiçbir şey demeden salonu terk etti
Kerem Bursin, Yıldız Teknik Üniversitesi ödül töreninde sahneden inerken törenin sunucusu Bay J, “Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti." sözleriyle şok oldu. Kıpkırmızı olan Bursin, salonu terk etti.

Her sene olduğu gibi Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen ödül töreninde yılın enleri seçilen ünlülere ödül verildi. Fakat Kerem Bürsin'in yaşadığı olay geceye damga vurdu. Bay J'nin sunduğu ödül töreninde en beğenilen erkek dizi oyuncusu ödülünü alan Kerem Bürsin sahneden inerken Bay J'nin sarf ettiği sözlerle neye uğradığını şaşırdı. 

"UMARIM SINIFTA KALAN DÜNYA DÜZENİ DEĞİŞİR"

2020 yılının En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu Kerem Bürsin seçilirken, törende yaptığı konuşmada, "Bu ödüle beni layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim, çok onurlandırdınız. Zor bir seneydi hepimiz için. O yüzden diyecek çok bir şey yok. Umarım daha güzel yıllar bizi bekler. Umarım sınıfta kalan dünya düzeni artık değişir ve daha güzel günler bizi bekler" dedi.

"AYDA 120 BİN KAZANIYOR ZOR ŞARTLAR ALTINDA..."

Kerem Bürsin, Yıldız Teknik Üniversitesi ödül töreninde sahneden inerken sunucu Bay J'nin "Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti" sözleriyle adeta şoke oldu. Ünlü oyuncu hiçbir şey söylemeden salonu terk etti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar