Sultangazi'de bir grubun saldırısına uğradı! Dehşet anları

Sultangazi'de bir grubun saldırısına uğradı! Dehşet anları
Sultangazi'de 23 yaşındaki Ümit Ö., 10-12  kişilik bir grubun saldırısına uğradı. 4 ayrı yerinden bıçaklanan genç yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

10 kişilik grubun saldırısına uğradı! Dehşet anları

Sultangazi 50. Yıl Mahallesi'nde cumartesi günü saat 21.30 sıralarında kavga meydana geldi. İddiaya göre, sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı saatlerde 23 yaşındaki Ümit Ö., ile  10-12  kişilik bir grup arasında nedeni henüz öğrenilemeyen sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada sırasında Ümit Ö.'nün yanında bulunan bir arkadaşı elinden bıçaklandı. Olay yerinden koşarak uzaklaşan yaralı  kendi imkanlarıyla hastaneye giderken, Ümit Ö., ve kalabalık grup arasındaki kavga devam etti.

 

 

 


Ümit Ö., saldırganlardan kaçmaya başladı. Saldırganlar ile Ümit Ö., arasında kovalamaca yaşandı. Caddede  kalabalık grup tarafından önü kesilen Ümit Ö., bu kişilerin  saldırısına uğradı. Bazı saldırganlar Ümit Ö.'ye sopa ile vururken, gruptan biri yanında taşıdığı bıçakla saldırdı. 4 yerinden aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Ümit Ö.'yü yol kenarına oturtan saldırganlar olay yerinden koşarak uzaklaştı.

Çevredekilerin yardımı ile hastaneye kaldırılan Ümit Ö.'nün hayati tehlikesinin sürdüğü, yoğun bakımdaki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

SALDIRGANLAR KISA SÜREDE YAKALANDI


Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan Sultangazi Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, çevredeki tüm güvenlik kameralarını inceledi. Görgü tanıklarının da bilgisine başvuran ekipler, kısa sürede saldırganların kimliğini tespit etti. Olay sırasında Ümit Ö.'yü bıçakla yaralayan Y.D., ve 8 saldırgan ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar