Süleyman Soylu'dan bomba çıkış! Siyaseti ne zaman bırakacağını açıkladı

Süleyman Soylu'dan bomba çıkış! Siyaseti ne zaman bırakacağını açıkladı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT'de katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çalışmanın şeref olduğunu belirterek "Erdoğan’dan sonra siyaset veya bu görevlerle ilgili mezar taşımda bir şey yazmasına gerek yok" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT'de gazeteciler Yücel Koç Cem Küçük ve Süleyman Özışık’ın sorularını yanıtladı.

Soylu, Erdoğan'dan sonra siyaset sahnesinde olmasının bir anlamı olmadığını ifade etti. 

"GÜCÜMÜZ YETTİĞİNCE ÇALIŞIYORUZ"

AKP'de 8. yılını bitirdiğini belirten Soylu, güçleri yettiğince Erdoğan'ın talimatlarını yerine getirmye çalıştıklarını vurguladı. 

"HAYATIM BOYUNCA SADIK KALACAĞIM"

Erdoğan'la çalışmasının bir nasip meselesi olduğunun altını çizen Soylu, "Benim bırakabileceğim en büyük miras Cumhurbaşkanımızla birlikte çalışma şerefidir. Ben bu şerefe nail oldum. Bundan sonrasını istiyor değilim ve yapmayacağım. Yani sayın cumhurbaşkanımızla beraber kendi takdirleridir, o ne derse bizim için talimat olur. Hayatım boyunca sadık ve bağlı kalacağım o ayrı, ama Tayyip Erdoğan’dan sonra siyaset veya bu görevlerle ilgili mezar taşımda bir şey yazmasına gerek yok" dedi. 

"BİLSİNLER Kİ BU ADAM..."

Soylu şöyle devam etti: 

Bilsinler ki bu adam Tayyip Erdoğan’la çalıştı bitirdi defteri kapattı. Dünyada bundan daha büyük bir şeref onur yok. Türkiye’ye bu gün lazım. biz bugünü geçersek, yarın kim ne yaparsa yapar, Türkiye’nin önünde çok iş var. Biz defteri orada kapatacağız." 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar