Süleyman Özışık, Sinan Oğan'dan özür diledi

Süleyman Özışık, Sinan Oğan'dan özür diledi
Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, depremin ardından "sosyal medya teröristleri" diye paylaşımda bulundu. MHP eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan'ın da hedef gösterildiği listeye tepki yağdı.

Barış Yahya Çinçin / GÜNBOYU

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki topladı. Depremle ilgili ihmalleri ve vergileri gündeme getiren isimleri "terörist" diye suçlayan Özışık, "Bunun adı sosyal medya teröristliği, deprem için beter olun dediler" ifadelerini kullandı. Listede ismi olanlardan Sinan Oğan, Özışık'a sert sözlerle yanıt verdi. 

"HAYSİYET CELLATLIĞI YAPAN, HAYSİYETSİZ ŞEREFSİZSİN"

Özışık'ın hedef gösterdiği listede yer alan Oğan, "Kızılay Başkanının yazıp sonra yanlış olduğunu gördüğü ve sildiği paylaşımını eleştirdiğim ve deprem vergileri neden depreme kullanılmıyor dediğim dışında 'Beter olun' veya benzeri bir paylaşımımı bulup göstermezsen haysiyet cellatlığı yapan haysiyetsiz şerefsizsin" sözleriyle kendisini savundu.

HABERİ KALDIRDILAR

Başta Sinan Oğan olmak üzere binlerce kullanıcıdan tepki alan Süleyman Özışık, paylaşımını kaldırıp, "Arkadaşlara söyleyip haberi kaldırttım. Haksızlık yapmama adına bir açıklama gönderirseniz o açıklamayı da aynen yayınlatırım. Tekraren özür diliyorum" açıklamasını yapmak zorunda kaldı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar