Türkiye, 'NATO' pazarlığında istediğini almaya yakın...

Türkiye, 'NATO' pazarlığında istediğini almaya yakın...
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "İsveç, Finlandiya, Türkiye arasında, silah ihracatı ve terörle mücadele de dahil (Türkiye'nin) güvenlik endişelerini ele almak için bir anlaşma üzerinde çalışıyoruz" diye açıklama yaptı.

Son dakika açıklaması, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg''ten geldi. Stoltenberg, "İsveç, Finlandiya, Türkiye arasında, silah ihracatı ve terörle mücadele de dahil (Türkiye''nin) güvenlik endişelerini ele almak için bir anlaşma üzerinde çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

İSVEÇ''TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

İsveç Başbakanı Magdalena Andersson, Türkiye ile NATO görüşmelerine dair son dakika açıklaması yaptı. Andersson, "Türkiye ile NATO''ya katılma konusundaki görüşmelerde kısa süre içinde sonuca ulaşılacağına dair güçlü umudum var" ifadelerini kullandı.

Açıklama, İsveç Başbakanı Magdalena Andersson''dan geldi.  Andersson, açıklamasında "Türkiye ile NATO''ya katılma konusundaki görüşmelerde kısa süre içinde sonuca ulaşılacağına dair güçlü umudum var. İsveç Terörizme karşı net duruş göstermeyi sürdürecek. İsveç teröristlerin sığınacağı bir liman olmayacak." ifadelerine yer verdi.  (AA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar