Steve Jobs'un kızı Eve Jobs manken oldu

Steve Jobs'un kızı Eve Jobs manken oldu
Jobs'un eşi Laurene Powell’ın “Mirasla zenginliğe inanmıyoruz” diyerek 3 çocuklarının da 35 milyar dolarlık mirastan faydalanamayacaklarını açıklamasının ardından Eve Jobs, mankenliğe başladı.

Steve Jobs'un kızının yeni mesleği

Dünyaca ünlü teknoloji markası Apple'ın kurucularından Steve Jobs'un en küçük kızı 22 yaşındaki Eve Jobs, mankenliğe başladı. 2011 yılında pankreas kanserinden yaşamını yitiren milyarder iş adamı Steve Jobs'un kızı Eve'nin mankenliğe ilk adımı, annesinin yaptığı açıklamadan sonra geldi.

"KENDİ KAZANÇLARINI KENDİLERİ ELDE ETSİN"
Şimdilerde 35.4 milyar dolarlık servetin sahibi olan anne Laurene Powell Jobs, ölen eşi Steve Jobs ile evliliklerinden olan 3 çocuklarının da mirastan faydalanamayacaklarını belirtmişti. Laurene Powell Jobs, miras ile zengin olmaya inanmadıkları için böyle bir karar verdiğini ve çocuklarının çalışarak kendi kazançlarını elde etmeleri gerektiğini kaydetmişti.

KAMERA KARŞISINDA
Bu açıklamanın ardından 22 yaşındaki Eve Jobs da ünlü bir markanın ürünlerinin tanıtımı için kameralar karşısına geçti. Stanford Üniversitesi'nde öğrenci olan profesyonel at binicisi Eve Jobs,  Glossier için kendi fotoğrafını küvette çekerek Instagram'da paylaştı. Eve Jobs'un ilk mankenlik pozu paylaşımının altına ise kendisi gibi milyarlık servetlerin vârisi olan birçok arkadaşından tebrik mesajı yağdı.

eve-jops-2797.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar