SSK, Bağkur ve Memur emeklisine eylül ayı zam müjdesi! Ek ödemeler artıyor

SSK, Bağkur ve Memur emeklisine eylül ayı zam müjdesi! Ek ödemeler artıyor
Emekli maaşlarına 2021 Eylül ayı zammı! Eylül ayı içerisinde ödenecek SSK, Bağkur ve Memur emeklisi maaşlarına zam müjdesi geldi.

İlan365'te yer alan habere göre, yeni düzenleme ile birlikte emeklilere ödenen ek ödemeler 420 TL artacak! Emekliye seyyanen 420 TL zam müjdesinin detayları merakla araştırılıyor. 420 TL zam müjdesinden SSK, Bağkur ve Memur emeklilerinin tümü yararlanacak. Milyonlarca emeklinin maaşı yükseliyor! Detaylar haberimizde sizlerle...

Eylül ayında milyonlarca SSK, Bağkur ve Memur emeklisi zamlı maaşlarına kavuşmayı bekliyor! İçinde bulunduğumuz bu ay emekliye zam müjdesi verildi. Milyonlarca emeklinin maaşı seyyanen 420 TL artacak! Emekli maaşları bilindiği üzere ülkemizde ek ödemelerle desteklenmektedir. Her emekli, emekli aylığının yanı sıra yüzde 4 veya yüzde 5 oranında ek ödeme almaktadır. Bu çerçevede yapılacak yeni düzenleme ile birlikte milyonlarca emeklinin maaşı 420 TL artacak! Ek ödeme tutarlarında 420 TL artış ile emeklinin cebi bayram edecek. 

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Başkanı Kazım Ergün, milyonlarca emeklinin beklediği "intibak" düzenlemesi ile maaşların artırılmasını beklediklerini dile getirdi. TÜED Başkanı Ergün tarafından yapılan açıklamada 2000 yılı öncesi ile 2000 yılı sonrası emeklileri arasındaki maaş farkının giderilmesi için bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup gönderilerek talepte bulunulduğu belirtildi. Emekli intibak düzenlemesi ile birlikte 2000 yılından sonra emekli olanların maaşları da seyyanen 420 TL artış gösterecek. Peki emekli intibak düzenlemesinde son durum ne? Emekli intibak düzenlemesi ne zaman yapılacak? TBMM'de Emekli intibak yasası çıkacak mı? Eylül ayı emekli maaşları ne kadar artacak? Tüm bu soruların yanıtları emekli vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor.

Emekliye Eylül Ayı "İntibak Zammı" Müjdesi

Milyonlarca emekli, 2021 eylül ayında intibak düzenlemesinin hayata geçirilmesi halinde seyyanen zam müjdesine kavuşacak. TBMM'nin yeni yasama yılında öncelikli görüşeceği konular arasında gösterilen intibak yasası ile tıpkı 2000 yılından önceki emekliler için yapılan intibak yasası, 2000 yılı sonrasında emekli olanlar için de yasalaşacak. Böylece 2000 yılından sonra emekli olanların da daha yüksek emekli aylığı almaları sağlanacak. Bu şekilde 2000 yılı öncesi ile 2000 yılı sonrası emekli olan vatandaşlar arasındaki maaş farkı da giderilmiş olacak.

İntibak Yasası Ne Zaman Çıkacak?

2021 Eylül ayı zamlı emekli maaşlarını ceplerine koymayı bekleyen emekliler, intibak yasası ne zaman çıkacak? 2000 yılı sonrası için intibak düzenlemesi ne zaman yapılacak? Sorularının yanıtlarını da araştırıyorlar. Emekliye intibak düzenlemesinin 2021 yılı içerisinde çıkması bekleniyor. Şuan gündemde memurlar için 3600 ek gösterge bulunsa dahi kısa süre içinde Hükümet'in yeni bir müjde olarak 2000 yılı sonrası emeklilere intibak düzenlemesini gündeme getirmesi bekleniyor. Mecliste grubu bulunan Muhalefet partileri de emekli intibak düzenlemesi için girişimlerini sürdürüyor.

Emekliye 420 TL Seyyanen Zam

Eğer söz konusu talepler hayata geçirilir ve emekli intibak yasası çıkarılırsa milyonlarca emeklinin maaşında seyyanen 420 TL artış yaşanacak. Emekliler, özellikle zorlu pandemi sürecinde yaşadıkları ekonomik sıkıntılarda 420 TL seyyanen zam ile desteklenmiş olacaklar.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar