SSK, BAĞ-KUR, emekli sandığı fark etmiyor... Bunu yapan emeklilere koşulsuz şartsız 1.000 TL

SSK, BAĞ-KUR, emekli sandığı fark etmiyor... Bunu yapan emeklilere koşulsuz şartsız 1.000 TL
SSK, BAĞ-KUR, emekli sandığı fark etmiyor! Tüm emeklilere koşulsuz şartsız 1.000 TL, emekli maaşına göre artan ödeme!

Emekliye bu yıl bankalardan peş peşe teklifler geldi. Bazı bankalar kredi kampanyası yaparken bazıları ise banka promosyon ödemelerini tavandan yaparak adeta emeklileri kendine bağlamaya çalıştı. SSK, BAĞ-KUR, emekli sandığı hiç fark etmez, tüm emekliler için promosyon süreci devam ediyor. Üstelik emekliler, maaşına göre ödeme alma şansına da sahip oluyor. Emeklileri kendi bünyesinde çekmek isteyen bankalar bununla da yetinmiyor ek kampanyalarla birlikte neredeyse emekliye bir maaş kadar banka promosyonu ödüyor. Emekliye 1000 TL geri ödemesiz nakit para kampanyasının detayları haberimizde…

İlan365'te yer alan habere göre, banka promosyon ödemeleri ile ilgili süreç devam ederken emeklilerde hangi banka ne kadar promosyon veriyor sorusunun yanıtını araştırmayı sürdürüyor. Tüm bankalar emekli müşterileri kendi bünyesine çekmek aynı zamanda düzenli maaşlarını kendilerinden almayı sağlamak adına kampanya üstüne kampanya yapıyor. Emekli promosyonu için bankalar arasında kıyasıya bir rekabet var. Üstelik SSK BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı fark etmiyor. Tüm emekliler emekli promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Eylül ayında bankalar promosyon fırsatları ile ilgili yeni duyurularını yayınladı. TEB, Garanti BBVA Yapıkredi, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank binlerce lira promosyon ödemesi yapacak. Bankaların emekli promosyon ödemeleri ve detaylar haberimizde...
 
MAAŞA GÖRE PROMOSYON ÖDENİYOR

Bankaların emekli promosyon ödemeleri vatandaşların maaşına göre yapılıyor.  ING Bank maaşını taşıyan ve 3 yıl boyunca kalma taahhüdü veren emeklilere 2500 TL maaş almaları halinde 1000 TL nakit promosyon ödemesi yaparken aynı zamanda 2 otomatik fatura talimatı vermeleri durumunda 500 TL Ek promosyon ödüyor. Diğer bankalarda da benzer ödemeler vatandaşlara Yapılıyor. Şu anda En yüksek emekli promosyonu veren banka ise Yapı Kredi Bankası nokta Yapı Kredi 1500 TL'ye kadar maaş alan emeklilere 1250 TL promosyon verirken 1500 TL 2.500 TL arası maaş alan emeklilere bin 500 TL ve 2500 TL üstü maaş alan emeklilere bin 750 TL promosyon ödemesi yapıyor. Diğer bankaların promosyon oranları ise 500 TL ve 1.500 TL arasında değişiyor.

PROMOSYON ÜCRETLERİNE ZAM GELDİ Mİ?

Bazı Bankalar tarafından promosyon ödemelerine zaman yapıldı. Finansbank, En yüksek emekli aylığı alanlara daha önce 1000 TL emekli promosyon ödemesi yapıyordu ancak bu yıl bin 250 liraya kadar yükseltti. Ayrıca Garanti Bankası da Promosyon ödemesi ne zam yaparken aynı zamanda yanında arkadaşını getiren emeklilere kişi başına 150 TL promosyon ödeme veriyor.

MAAŞINI TAŞIYAN EMEKLİYE AVANTAJLI KREDİ

Bankaların emekliler için kampanyaları bitmiyor. Emeklileri kendi bünyesine çekmek için yüksek promosyon ödemesi yapan bankalar aynı zamanda maaşını taşıyan emeklilere uygun faiz oranları ile kredi sağlıyor. ING Bank, Yapı Kredi, TEB, Garanti Bankası, Akbank, Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank gibi bankaların şu anda emeklilere özel sundukları 1.39 faiz oranlı krediler bulunuyor. Acil nakit ihtiyacı olan emekliler maaşlarını taşıyarak hem promosyon ödemesinde an faydalanabilir hem de düşük faizli kredi kullanma imkanı bulabilir.

EMEKLİ PROMOSYONU BAŞVURU ŞARTLARI

Bankalar emekli promosyon ödemesi için emeklilerden tek bir şart istiyor. O da emekli maaşını taşımak ve 3 yıl boyunca bankada kalma taahhüdü vermek. Bunun dışında bazı bankaların ek koşulları oluyor ancak bu ek koşulları yerine getiren emeklilere ek promosyon veriliyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar