Spotify lisans kararını verdi

Spotify lisans kararını verdi
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), başta Spotify ve birçok kuruma 72 saatlik lisans süresi vermişti. Son olarak RTÜK ile Spotify anlaştı. Spotify yayın lisansını alacak ve temsilcilik açacak.

Spotify'den kritik karar! Milyonları ilgilendiriyor

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), internet ortamında yayın lisansı olmadan yayın hizmeti yaptığını tespit ettiği internet sitelerine uyarı vermişti. Son gelişmelere göre, RTÜK ile Spotify anlaştı. Spotify yayın lisansını alacak ve temsilcilik açacak.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), internet ortamında yayın lisansı olmadan yayın hizmeti yaptığını tespit ettiği internet sitelerine uyarı vermişti. Netflix ve Amazon Prime gibi şirketlerle anlaşma sağlanırken dünyaca ünlü dijital müzik platformu Spotify'a ise 72 saat süre verilmişti.
Sabah'tan Burak Çelik'in haberine göre, Türkiye'de temsilciliği olmayan İsveç merkezli şirketin Stockholm'deki birimiyle temasa geçen RTÜK yetkilileri firmadan olumlu geri dönüş aldı. Buna göre, Spotify yayın lisansını alacak. Türkiye'deki Pazar payını kaybetmek istemeyen Spotify ayrıca Türkiye'de temsilcilik de açacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar