Spor medyası yanıyorken Ahmet Çakar bakın ne yaptı?

Spor medyası yanıyorken Ahmet Çakar bakın ne yaptı?
Türk spor medya tarihinin en büyük kavgası yaşanırken eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın tartışmalara ilişkin yaptığı yorumlar dikkat çekti.

Türk spor medya tarihinin en büyük tartışmalarından birisi Fatih Altaylı, Ercan Taner, Ersin Düzen, Rıdvan Dilmen, Rasim Ozan Kütahyalı, İbrahim Seten ve İsmail Er arasında gerçekleşiyor.

Türk futbolunun efsane isimlerinden biri olan Rıdvan Dilmen'in Türkiye'nin gündemine oturan açıklamalarının ardından Fatih Altaylı, Ercan Taner ve Ersin Düzen arasındaki büyük tartışmaya eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın yaptığı yorum dikkat çekti.

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Furbol'da açıklamalarda bulunan Ahmet Çakar, şunları söyledi:

"Bize 40 senede şunu öğrettiler; Ortamda kaos varsa sen sakin kal. Kenara çekil, izle. Kim kime ne yapyor? Sonra icraat yaparsın. Kaotik durumlarda bir hakem sakin kalacak, biraz geri çekilecek, 'bitti mi beyler' diyecek. Sonra (kırmızı kart çıkararak) Hasan, Hüseyin, Ali, Veli... Hamama! Attım sizi oyundan."

İşte o görüntüler:

RASİM OZAN KÜTAHYALI'YA SERT SÖZLER

Rıdvan Dilmen'in dün akşam Türkiye gündemine oturan açıklamalarının hedefindeki isimlerden biri de iktidara yakınlığı ile bilinen Rasim Ozan Kütahyalı'ydı.

Dilmen, Kütahyalı'ya ilişkin şu ifadeleri kullanmıştı:

"Gelelim Rasim Ozan Kütahyalı'ya. Sen 3 Temmuz sürecinde FETÖ sevdalısıydın. İsmail Er, FETÖ sevicisi İsmail Er. Senin gibi adamlar hapishanede şimdi. Sayın Bakan, bu arkadaş sizi o makama getiren Sayın Cumhurbaşkanına hakaret eden adam, dalga geçen adam. Sizin bu arkadaşla İstiklal'de yürümeye hakkınız yok. Boşnak kardeşlerimize en ağır hakareti yapan ROK, Gökçek'lerin kanalına çıkıyor. AKP'ye yakın olduğu için Cumhurbaşkanı'na yazıyor. Cumhurbaşkanı duysa saniye tutmaz."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar