Spiker Hande Saroğlu dans videosunun ardından işinden alındı!

Spiker Hande Saroğlu dans videosunun ardından işinden alındı!
Spor spikeri Hande Sarıoğlu geçtiğimiz hafta dans ettiği videosunu sosyal medyadan paylaşmıştı. Sarıoğlu'nun işine son verildiği iddia ediliyor.

Ünlü spikerin bu dans görüntüleri başını yaktı!

Habertürk'te spor spikerliği yapan Hande Sarıoğlu, geçtiğimiz hafta dans ettiği videosunu sosyal medyada paylaşmıştı. Sarıoğlu'nun videosu sosyal medyada gündem olmuştu. 

Spiker Sarıoğlu'nun dans videosu HaberTürk yönetimini rahatsız ettiği iddia ediliyor. Medyaradar'ın haberine göre, kanal yönetimi o görüntülerden sonra ekrana çıkartılmayan ünlü sunucuya iş akdinin feshedildiğini bildirdi.

 

SARIOĞLU'NDAN AÇIKLAMA!

ODA TV'den Furkan Karabay'a konuşan Sarıoğlu, Habertürk yönetiminin kendisini geçmişte de sosyal medya paylaşımları üzerine uyardığını dile getirdi. 

Spiker Sarıoğlu, renkli bir kişiliğe sahip olduğunu fakat kanalın görüşüne de saygı duyduğunu belirtti. 

 Sarıoğlu, Habertürk’teki görevinden kendi isteğiyle ayrıldığını söyleyerek şöyle dedi:

“Karşılıklı aldığımız bir karar. Haber kanalının ciddiyeti, bir ağırlığı vardır. Fakat ben de kendi karakterimden vazgeçemiyorum. Ben renkli bir kişiliğim. Daha önce de kanal yönetimi beni uyarmıştı. ‘Daha dikkatli olmalısınız’ denildi. Ben de renkli kişiliğimden vazgeçemeyeceğimi söyledim ve karşılıklı anlaşarak istifamı verdim. Kanalımı çok seviyorum, beni hiçbir şekilde mağdur etmedi. Ben ne yaptığımın, paylaşımlarımın farkındayım. Dans gösterim de renkliydi, bunun farkındayım. Ancak dans ettim diye de tu kaka değilim.”

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar