Soylu zorda bırakacak yeni görüntüler ortaya çıktı: Bu da mı selfie

Soylu zorda bırakacak yeni görüntüler ortaya çıktı: Bu da mı selfie
Bakan Soylu, "Kötü niyetli olsanız, selfie çekildiğim zaman arkamda bir kadın olsa, selfie'yi yayınlasa... 'Ya bak bu kadını röntgenliyor.' Ya böyle bir ahlaksızlık var mı ya?" ifadelerini kullanmıştı. Yeniden gündeme gelen bir görüntü ise, "Bu da selfie mi?" sorusunu akıllara getirdi.

SOYLU'NUN YANITI MERAK EDİLİYOR: BU DA MI SELFIE?

Son dönemin en çok tartışılan konusu olan sığınmacılar gündemden düşmüyor. Sokakta gezen Türk kadınlarının videolarını çeken ve sosyal medyadan paylaşan çok sayıdaki Pakistanlı ve Afgan sığınmacı sonrası ülkede yükselen tansiyon, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu''nun açıklamaları sonrasında zirve yapmıştı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ''ın gündeme getirdiği taciz görüntüleri hakkında konuşan Soylu,  "Kötü niyetli olsanız, selfie çekildiğim zaman arkamda bir kadın olsa, selfie''yi yayınlasa... ''Ya bak bu kadını röntgenliyor.'' Ya böyle bir ahlaksızlık var mı ya?" ifadelerini kullanmıştı. Ortaya çıkan son taciz görüntüleri ise akıllara ''''Bu da mı selfie'''' sorusunu getirdi.

NE DEMİŞTİ?

Taciz görüntüleri hakkında konuşan Soylu, "Ama öyle bir büyütüyorlar ki sabahtan akşama kadar, affedersiniz bütün röntgeni Suriyeliler çekiyor. Ya şimdi ben selfie çekiliyorum. Kötü niyetli olsanız, selfie çekildiğim zaman arkamda bir kadın olsa, selfie''yi yayınlasa... ''Ya bak bu kadını röntgenliyor.'' Ya böyle bir ahlaksızlık var mı ya? İsterseniz bu meselelerdeki keraimlerimiz de var. Hangi uyruktan ne kadar olduğunu kamuoyunun önüne koyalım. Bu ayıp" açıklaması yapmıştı.

TACİZE DEVAM EDİYORLAR

Türk kadınlarını taciz girişimlerine bir yenisi daha eklendi. Soylu''nun, verdiği "Selfie çekildiğim zaman arkamda bir kadın olsa, selfie''yi yayınlasa..." açıklamaları varken, yabancı uyruklu bir şahsın Türk kadınının markette etek altı görüntüsünü çekmeye çalışması tepki çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar