Soylu'nun paylaştığı bu fotoğrafa şok cevap

Soylu'nun paylaştığı bu fotoğrafa şok cevap
İç İşleri Bakan'ı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Hatay'da katıldığı açılış törenlerine dair sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflara bir takipçiden gelen yorum şaşkınlık yarattı.

İç İşleri Bakan'ı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı  Erdoğan ile birlikte Hatay'da bir dizi açılış törenlerine katıldı. Söz konu törenlerle ilgili sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşımı yapan Soylu'ya, bir takipçisinden gelen yorum şaşkınlık yarattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte Hatay Stadı, BOTAŞ Ertuğrul Gazi Yüzer Depolama ve Gazlaştırma Tesisi Hizmete Alımı, MOBSAN Sanayi Sitesi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin açılış törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşıp, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın riyasetinde, Bakanlarımız ile birlikte Hatay'da açılışını gerçekleştirdiğimiz yatırım ve hizmetler, hemşehrilerimize ve Hatay'ımıza hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Soylu'nun takipçilerinden Kaan Mirzaoğlu, "Gerçek Reis sevdalılarını görelim" başlığıyla yaptığı paylaşımda, "Reis'in evine gelmesini ister misin? Çekilişe katılmak için; 1- Kredi kartının ön tarafındaki 16 haneli kod. 2- Kartın son kullanma tarihi 3- Kartın arkasındaki sihirli RTE kodu" diye yazdı.

Süleyman Soylu'nun paylaştığı fotoğraflar ve Tweet'i şöyle:

suleyman-soylunun-tweeti.jpg

İşte Kaan Mirzaoğlu'nun Tweet'i:

kaan-mirzaoglu.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar