Soylu'dan KPSS açıklaması: Devlet işinin başında!

Soylu'dan KPSS açıklaması: Devlet işinin başında!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu KPSS sınavları ve Cemevi saldırısına dair açıklama yaptı. Soylu KPSS'ye dair yaptığı açıklamada soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğünü ifade etti.

Soylu'dan KPSS açıklaması: Devlet işinin başında!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu AFAD toplantısının ardından KPSS ve Cemevleri saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, KPSS ile ilgili yaptığı açıklamada soruşturmanın sürdüğünü söyledi. Soylu; "Bu konuyla ilgili adli soruşturma başladı. Çalışmalar sürüyor. Hem Devlet Denetleme Kurulu hem ardından Yükseköğretim Kurulu hem de Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve talimatı ile birlikte de bizim Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu konudaki çalışmalarını sürdürüyor. Devlet işinin başında" dedi. 

Ankara  Cumhuriyet Başsavcılığı ise soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

"BU TİP OLAYLARDA HEP KENDİSİNİ DELİLİĞE VERENLER ORTAYA ÇIKIYOR"

Muharrem Ayı''nın 1. gününde Ankara''da 3 cemevine yapılan saldırı hakkında da konuşan Bakan Soylu; "Yargı bir karar verdi. Bir tutuklama, iki de ev hapsi verdi. Ancak bu soruşturmanın bittiği anlamına gelmiyor. Soruşturma devam ediyor. Biz buradaki çapağı bulacağız. Ankara''da ve bir başka vilayette bu saldırıyı yapabilme planı ve bütün bunlarla birlikte oluşturulmak istenen provokasyon. Bu tip olaylarda hep kendisini deliliğe verenler ortaya çıkıyor. Bu deliler nasıl oluyor da, ben 10 yıldır Ankara''dayım. 10 yılda Ankara''da 1 saatte 3 adrese gidemem. Yargı bir karar verdi, bu soruşturmanın bittiği anlamına gelmiyor. Soruşturma devam ediyor ve biz buradaki çapağı bulacağız" ifadelerini kullandı.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar