Soylu'dan kendisine destek veren Bahçeli'ye jet cevap: Edeben ifade ederim ki...

Soylu'dan kendisine destek veren Bahçeli'ye jet cevap:  Edeben ifade ederim ki...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek verdi. Soylu'dan jet cevap geldi.

Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek verdi. Soylu'dan jet cevap geldi. Soylu, "Bahçeli’ye güven ve inancı için minnet ve şükran duyuyorum.Allah razı olsun" dedi.

Sosyal medya hesabından  açıklamada bulunan Soylu şu ifadeleri kullandı:

"Devletimizin terörle mücadele azim ve kararlılığına,kahraman güvenlik güçlerimize,edeben ifade ederim ki şahsıma ve mücadele arkadaşlarıma, büyüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn.Dr. Devlet Bahçeli’ye güven ve inancı için minnet ve şükran duyuyorum.Allah razı olsun"

soylu-007.jpg

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

"Bilhassa terörle mücadele alanında ismini altın harflerle yazdıracak İçişleri Bakanı sayın Süleyman Soylu'ya yapılan itibar suikastlerini, siyasi linç girişimlerini kaygı ile izlediğimizi asla ama asla kabul etmediğimizi tarihe not düşmek istiyorum. Kim demiş sayın Soylu yalnız diye? Kim demiş sayın Soylu kimsesiz diye? Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı görevini vatan ve millet sevgisiyle yerine getiren gece, gündüz demeden mücadele eden mert bir devlet adamıdır. Hakkında ne söylenirse söylensin bizim bölücüler ile iş tutan, terör örgütlerine hayranlık besleyen odaklara aldırış etmemiz mümkün değildir."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar