Soylu: "PKK’yı alır, IŞİD'le üst üste koyar..."

Soylu: "PKK’yı alır, IŞİD'le üst üste koyar..."
Barış Pınarı Harekâtı'yla ilgili açıklama yapan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bize IŞİD'i gösterip PKK'ya razı etmeye çalışıyorlar. Hiç zahmet etmeyin. Biz PKK'yı alır, IŞİD'le üst üste koyar, Hepsini bir kalemde siler süpürürüz" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şehit Orgeneral Eşref Bitlis Kışlası’nda düzenlenecek Jandarma Havacılık Okul Komutanlığı Pilot ve Teknisyen Temel Kursları Mezuniyet Töreni’ne katıldı.

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Soylu, "Bize IŞİD'i gösterip PKK’ya razı etmeye çalışıyorlar. Hiç zahmet etmeyin. Bir terör örgütünü, başka bir terör örgütü üzerinden meşrulaştıramazsınız. Biz bunu yemeyiz ve kabul etmeyiz. Hiç kimse merak etmesin. Biz PKK’yı alır, IŞİD'le üst üste koyar, Hepsini bir kalemde siler süpürürüz; bu coğrafyaya da huzuru, barışı, kardeşliği getiririz.” diye konuştu.

Soylu, üçüncü gününe girilen Barış Pınarı Harekâtı’na yönelik sosyal medya üzerinden algı çalışması yapan 121 kişi gözaltına alındığını da açıkladı. Soruşturmalarla ilgili son bilançoyu açıklayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Şu ana kadar sosyal medyada Barış Pınarı Harekatı’na hakaret eden, ülkemize işgalci nitelemesi yapanlarla ilgili 500’e yakın kişiye işlem yaptık, 121’ini gözaltına aldık” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar