Sosyal medyanın diline düştü! Başkan oldun havan çok, kanal nerde haberin yok

Sosyal medyanın diline düştü! Başkan oldun havan çok, kanal nerde haberin yok
AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin Twitter hesabından yaptığı Kanal İstanbul paylaşımı sosyal alay konusu oldu. Kabaktepe, Antalya'daki Boğaçayı’nın görselini Kanal İstanbul diye paylaştı..

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'İsteseniz de istemeseniz de inatla yapacağız' dediği Kanal İstanbul Projesi’yle ilgili yaptığı bir paylaşımı sosyal medyanın gündemine düştü.  

Antalya Büyükşehir eski Belediye Başkanı Menderes Türel'in 'çılgın proje' diye adlandırdığı 'Konyaaltı Boğaçayı Projesi'nin görselini Kanal İstanbul zannedip paylaşan Osman Nuri Kabaktepe, şu ifadeleri kullandı:

"Gerekli bilimsel çalışmaları yapılmış, tüm yönleriyle ele alınmış, riskleri hesaplanmış bu projeyle yalnızca İstanbul değil, ülkemiz de kazanacak. Deniz ticaretiyle sınırlı kalmayacak, bu projeyle birçok alanda yeni kazanımlar elde edeceğiz."

Osman Nuri Kabaktepe'nin söz konusu paylaşımı sosyal medyada da gündem oldu. Kabaktepe, şu saat itibarıyla (11:23) paylaşımıyla ilgili açıklamada bulunup, paylaşımını silmedi.

osman1-001.jpgosman2.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar