Sosyal medyada gündem oldu: Süleyman Soylu neden yer sofrasında?

Sosyal medyada gündem oldu: Süleyman Soylu neden yer sofrasında?
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ziyaret ettiği Van'ın Çatak ile Şırnak'ın Beytüşşebap ilçeleri arasındaki Kalekol Üs Bölgesi Komutanlığında verdiği fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2021 yılına Van'ın Çatak ile Şırnak'ın Beytüşşebap ilçeleri arasındaki Kato Jirka bölgesinde yer alan Belbuka Kalekol Üs Bölgesi Komutanlığında girdi. Bakan Soylu burada askerlerle vakit geçirirken, hep birlikte yemek de yediler.

İçişleri Bakanı Soylu’nun askerlerle birlikte yerde yemek yerken verdikleri fotoğraf, sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

CHP eski milletvekili gazeteci Barış Yarkadaş, "Askerliğimi Van'da fotoğrafçı olarak yaptım. Görevim dolayısıyla huduttaki tüm karakollara defalarca gittim. Bırakın yer sofrasını, Alay Komutanımız Naim Babüroğlu, tüm karakollara güneş enerjisiyle çalışan duşakabinlerle donattı. Bu fotoğraf siyasi şovdan başka bir şey değil" diyerek fotoğrafa tepki gösterdi.

yarkadas-003.jpg

CHP eski milletvekili Hüsnü Bozkurt, “1967-1987 tam 20 yıl giydim o ŞANLI üniformayı.Hiç böyle YERDE yemek yemedim,yiyeni de görmedim.1974 Kıbrıs H. günlerinde İpsala’da çadırlı ordugâhda bile bütün karargâh yemekhane çadırında portatif masalarda,portatif sandalyelere oturarak yedik 3 öğün yemeğimizi. Bu nedir?” diyerek tepkide bulundu.

husnu-bozkurt.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar