Sony'yi PlayStation 4 satışları uçurdu!

Sony'yi PlayStation 4 satışları uçurdu!
İkinci çeyrek mali sonuçlarını açıklayan Sony'yi PlayStation 4 satış satışları uçurdu. PlayStation 4 tüm zamanların en çok satan konsolu oldu.

102,8 milyon satış rakamına ulaşan PlayStation 4, PlayStation'ı ve Nintendo Wii'yi geride bırakarak tüm zamanların en çok satan ikinci oyun konsolu olmayı başardı.

Sony, geçtiğimi temmuz ayının sonunda PlayStation 4'ün toplam satış rakamının 100 milyona ulaştığını açıklamıştı. Şirket yeni eklediği veriler ile birlikte bu satış rakamlarını güncelledi.

Şirket açıklamasına göre; PlayStation 4 temmuz ve eylül ayları arasında 2.8 milyon adet satarak önemli bir başarıya imza atmış. Toplamda ise konsolun 102,8 milyon satış rakamına ulaşmış olduğu açıklandı. PlayStation 4'ün ulaşmış olduğu satış rakamları PlayStation'ı ve Nintendo Wii'yi geride bırakarak konsolu, tüm zamanların en çok satan ikinci oyun konsolu olmasını sağladı.

Sony'nin PlayStation 2'den sonra en çok satan oyun konsolu PS4 olmuş. Ayrıca şu ana kadar 61.3 milyon adet PS4 yazılımı oyunculara satılmış. PS4'ün satış rakamlarından oldukça memnun olan Sony, Şubat 2020'de PlayStation 5'i duyurmaya hazırlanıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar