Songül Karlı'dan çok konuşulacak Metin Yüncü itirafı

Songül Karlı'dan çok konuşulacak Metin Yüncü itirafı
Sanatçı Songül Karlı, 'Magazin Noteri'nde olaylı boşandığı Metin Yüncü ile ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Karlı, "Reytinglerde 89. olunca yapımcılar 'Artık evleneceksin' dedi. Yoksa Metin Yüncü tanıdığım ve sevdiğim bir insan değildi" ifadelerini kullandı.

Songül Karlı'dan itiraf: Reyting uğruna yaptım

Songül Karlı, Ali Eyüboğlu'nun programı 'Magazin Noteri'nde olaylı boşandığı Metin Yüncü ile ilgili bir itirafta bulundu: "Sunucusu olduğum izdivaç programı reytinglerde 89. olunca yapımcılar 'Artık evleneceksin' dedi. Yoksa Metin Yüncü tanıdığım ve sevdiğim bir insan değildi" dedi.

Karlı, Yüncü ile evli olduğu süre zarfında çoğu kez tartıştıklarını belirterek, "Dört yıllık evliliğimizde bir sene bile evde değildi; 40 kere kapıya koydum kolilerini” şeklinde konuştu.

Ünlü şarkıcı Songül Karlı, magazin gazetecisi Ali Eyüboğlu'nun YouTube'da yayınlanan Magazin Noteri programına konuk oldu.

Kendisini 30 milyon TL zarara uğrattığını iddia ettiği eski eşi Metin Yüncü yüzünden aylarca hacizlerle boğuştuğunu ifade eden Karlı, Magazin Noteri'nde gündem olan açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı, "FOX’ta yaptığımız Su Gibi programı bir kere 89’uncu olunca yapımcılar geldi, ‘Artık evleneceksin’ dedi ve böyle gelişti. Yoksa Metin Yüncü, çok gördüğüm, tanıdığım ve sevdiğim bir insan da değildi. Dört yıllık evliliğimizde bir sene bile evde değildi; 40 kere kapıya koydum kolilerini" dedi. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar