Son seçim anketini açıkladı: AKP ve MHP oy kaybediyor!

Son seçim anketini açıkladı: AKP ve MHP oy kaybediyor!
Ellerindeki son anket sonuçlarını açıklayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ; “4 ile 9 arasında bir oyumuz olduğu söyleniyor. AK Parti 30 civarlarında. AK Parti’nin oy kaybettiğini görüyoruz. Ve kaybedilen her oy Gelecek Partisinin oyu. En çok AK Parti, sonra HDP, sonra MHP’den oy alıyoruz” dedi.

Gelecek Partili Selçuk Özdağ, yapılan anketlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Çeşitli anket firmalarından partilerinin 4 ile 9 arasında bir oyu olduğunun söylendiğini belirten Özdağ; 'İktidara yakın firmalar farklı söylüyorlar ama bizim de tahminimiz biz şu an 6 -7 civarında bir oy potansiyeli gözüküyor daha teşkilatlarımız tamamlanmadan. Türkiye’de henüz daha bazıları Gelecek Partisinin kurulduğunu bile bilmiyor.

Biz tüm seçmenin oyuna talibiz. Bu oy yüzdesini şimdilik bir şey söylemek mümkün değil ama biz çok ciddi şekilde konuşuluyoruz. Millet bir arayış içerisinde, AK Parti’nin oy kaybettiğini görüyoruz. Ve kaybedilen her oy Gelecek Partisinin oyu. Diğer partiler de oy kaybediyor, onların da kaybedilen her oyu Gelecek Partisinin oyu. Biz her partiden de oy alıyoruz. Onu gözlemliyoruz.En çok AK Parti, sonra HDP, sonra MHP’den oy alıyoruz.” ifadelerinde kullandı.

Tarafsız Haber Ajansı'nın haberine göre; AKP’nin oyuna ilişkin de Özdağ, şunları söyledi:

“Anketler 40’ın altında diyorlar, 35 civarında 38 civarında gösteriyor. 30 civarlarında olduğunu tahmin ediyoruz. Bize gelen anketler de var, vatandaşın nabzını da tutuyoruz, konuşuluyor da anketlere de baktığımız zaman da bunu gözlemliyoruz.

“AK PARTİ VE MHP OY KAYBEDİYOR”

AK Parti oy kaybediyor, MHP oy kaybediyor, HDP oy kaybediyor, bir yandan AK Partili seçmen bir diğer yandan kerhen HDP’ye giden seçmen bir diğer yandan da kerhen MHP’de duran seçmen yavaş yavaş Gelecek Partisini tercih etmeye başladılar.

ERKEN SEÇİM İÇİN TARİH VERDİ

Erken seçim iddiasında bulunan ve tarih veren Özdağ, şöyle dedi:

“2021’in Mayıs’ın da veya Kasım’ında seçim var. Götüremezler, gidemezler, yönetemezler, Türkiye büyük bir kriz ile baş başa. En büyük krizde bugün Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemidir. Bu sistem Türkiye’deki krizlerin başlangıç noktasıdır.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar