Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Burak Kalemkar

Burak Kalemkar

Mizah Dili ve Edebiyatı

Son kez uyarıyorum!

Eğer bir kez daha "Ülkenin ekonomisinin geldiği durumdan AK Parti sorumludur" dediğinizi duyarsam vallahi deniz kenarında kumdan kale yapan bebelerin küreğiyle ağzınıza vuracağım.

Her kim ki "Benzin fiyatını yükselten AK Parti" derse onu eski Mısır kraliyet ailesinin terlikleriyle kovalayacağım.

Hele biriniz de "Elim kırılaydı da bu AK Parti''ye oy vermeseydim" desin, o diyenin suyuna deve sidiği damlatmazsam bana da Burak demesinler.

"Açız aç, duy ey AK Parti" diyen olursa hemen mide filmi isteyeceğim. Midesinde bir ekmek kırıntısı bile gözükse, o kişiyi "İşte, Yalancı Lobisi''nin ülkemizdeki temsilcisi" diye televizyonlara çıkartmazsam, Cübbeli Ahmet Hoca''ya lanet okutmazsam, Nihat Hatipoğlun''a ''Allah ıslah etsin'' dedirtmezsem kader beni Zırt Haber kanalında spiker yapsın!

Yandaş kanalları zaaarrrt diye geçen ve geçerken "Bunlar AK Parti''yi savunuyor. Boşa elektrik israfı" diyenlere düşük voltajda elektrik vermezsem Allah de beni ikinci Tesla yapsın.

"Bu yaşa geldim, karpuzun dilimle satıldığını görmedim. Sayelerinde gördüm, teşekkürler AK Parti" diyenleri "Eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek" sözündeki eşeğe teptirmezsem beni eşekler kovalasın.

Halk Ekmek büfeleri önünde kuyrukta bekleyip "Bizi ucuz ekmek almaya mecbur bırakan AK Parti''ye yazıklar olsun" diyenlere "Sıra size geldiğinde ekmek bitsin inşallah" diye beddua etmezsem Allah da beni Diyanet''in makam aracının gevşemiş vidası yapsın!

Ben diyeceğimi dedim.

Sakın ama sakın benim iktidar savunucusu olduğumu düşünmeyin.

Eleştirmek elbette hakkınız.

Ama eleştirirken AK Parti demeyin.

Onun yerine "İktidar partisi" deyin.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları