Son Dakika! Trabzonspor'da Siopis'in ardından Nwakaeme de pozitif

Son Dakika! Trabzonspor'da Siopis'in ardından Nwakaeme de pozitif
Trabzonspor'da Siopis'in koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Yunan futbolcu bir süredir takımdan ayrıydı ve idmanlara katılmıyordu. Trabzonspor sosyal medya hesabından bir başka futbolcusunun da koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Trabzonspor kaynaklarından alınan bilgilere göre bu futbolcunun Nwakaeme olduğu iddia edildi.

Trabzonspor'da ikinci koronavirüs şoku!

Süper Lig 'de açık ara farkla lider durumda bulunan Trabzonspor 'da, Sivasspor maçı öncesi Siopis şoku yaşanıyor. Bordo Mavili ekipte Siopis'in koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Yunan futbolcu bir süredir takımdan ayrıydı ve idmanlara katılmıyordu.

Yunan futbolcu üst yolunum enfeksiyonu nedeniyle bir süredir idmanlara çıkamıyordu. Testleri negatif çıkan Siopis'in bugün yapılan testi pozitif çıkınca direkt karantinaya alındı. 

61e00b3aae298bcb0c75cbe9.webp

TRABZONSPOR'DA İKİNCİ KORONAVİRÜS VAKASI!

Siopis'in koronavirüs testinin pozitif çıktığının açıklanmasının ardından Trabzonspor'un resmi sosyal medya hesabından ikinci bir futbolcularının da koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. Koronavirüs testi pozitif çıkan ikinci futbolcunun Nwakaeme olduğu iddia edildi.

ng.png

TRABZONSPOR'DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Trabzonspor'da Süper Lig’in 21. haftasında oynayacak Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde bugün 11.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda ısınma koşusunun ardından pas çalışması, 5’e 2 ve bölgesel antrenman gerçekleştirildi.

Bordo Mavili ekip yarın yapacağı antrenmanla Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar