Son dakika... İzmir Alaçatı'yı hortum vurdu! Korkunç görüntüler

Son dakika... İzmir Alaçatı'yı hortum vurdu! Korkunç görüntüler
İzmir'in Çeşme İlçesi Alaçatı Mahallesi'nde hortum nedeniyle bazı araçlar ters döndü, inşaat alanındaki konteyner ve vinç devrildi. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Karaburun, Urla ve Güzelbahçe'ye ise ceviz büyüklüğünde dolu yağdı.

İzmir'de akşam saat 21.30 sıralarında başlayan şiddetli sağanak yağmur, kısa süre sonra yerini doluya bıraktı. Özellikle Karaburun, Urla, Güzelbahçe ve Seferihisar ilçelerinde, ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. Dolu, park halindeki araçlara zarar verdi.

Diğer yandan, aynı saatlerde Çeşme'nin Alaçatı Mahallesi'nde denizden gelen hortum nedeniyle korku dolu anlar yaşandı. Saniyeler süren hortumda, Alaçatı Port bölgesinde bazı araç ters döndü, bazı duvarlar yıkıldı, ağaçların dalları kırıldı. Bir inşaat alanında ise konteynerler ve vinç devrildi.

ANKA'nın aktardığına göre yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait AKS ve 112 Acil Servis ekipleri, Alaçatı'daki çalışmalara katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Çeşme Alaçatı Port bölgesinin inşaat alanında, aşırı yağış ve fırtınayla birlikte meydana gelen hortumda, konteyner ve vinç direği devrildi, bazı evlerin çatıları ise uçtu. Yaralı vatandaşlarımız var. Ekiplerimiz olay yerinde, gereken çalışmaları yapıyor." denildi.

izmir-bld.png

KORKUNÇ GÖRÜNTÜLER:

alacati1.jpgalacati2.jpgalaccati3.jpgalacati4.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar