Son dakika... Denizli Milletvekili Teoman Sancar CHP'den istifa etti

Son dakika...  Denizli Milletvekili Teoman Sancar CHP'den istifa etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Teoman Sancar partisinden istifa ettiğini açıkladı.

CHP'li vekilden flaş istifa

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, partisinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

İstifa kararını Twitter hesabından kısa bir açıklama ile duyuran Sancar “Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım” ifadelerini kullandı.

teoman.png

İstifa kararının ardından ''CHP Genel Başkanlığına'' diye başlayan bir mektup kaleme alan Sancar, ''Üyesi bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ediyorum. Hiçbir oluşum ve siyasi partiye geçmek sebebiyle istifa etmiş değilim'' ifadelerini kullandı.
teoman-sancar.png

TEOMAN SANCAR KİMDİR?

Teoman Sancar, 16 Ocak 1970 yılında Denizli'de doğdu. Anne adı Naciye, baba adı Fikrettin'dir. İş insanı; İlk ve ortaöğretimini Denizli'de tamamladı. Anadolu Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi bölümünde okudu. 1995 yılında iş hayatına atıldı. Teoman Sancar, Denizli Emlakçılar Odası Başkanlığı yaptı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği ve Grup Başkanvekilliği yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi Denizli (CHP) İl Başkanlığı görevini yürüttü. İnşaat sektörüyle uğraşmakta ve Denizli ilinde inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar