Son dakika... Chelsea ve Manchester City, Avrupa Süper Ligi'nden çekiliyor

Son dakika... Chelsea ve Manchester City, Avrupa Süper Ligi'nden çekiliyor
İngiliz basınında çıkan son dakika haberlerine göre, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea ve Manchester City'nin, kurucu üyeleri arasında yer aldıkları "Avrupa Süper Ligi"nden çekilmeye hazırlandıkları belirtildi.

Avrupa Süper Ligi’nde ilk çatlak

İngiliz basını İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea ile Manchester City'nin, Avrupa Süper Ligi'nden çekilmek için hazırlıklara başladığını yazdı. 

Duyurulduğu günden bu yana dünya spor kamuoyunda büyük tepkiye neden olan Avrupa Süper Ligi projesi başlamadan sona eriyor.

BBC'nin haberine göre Chelsea, Skysports'un haberine göre Manchester City, Sky İtalya'nın haberine göre de Atletico Madrid, Avrupa Süper Ligi projesinden çekilme kararı aldı.

Genel kurul üyelerinin Avrupa Süper Ligi'nden çekilmesi yönünde görüş bildirdiği Barcelona'da ise kulüp başkanı Laporta: "Genel kurul üyelerinin onayını almadan Avrupa Süper Ligi'ne girmeyeceğiz" açıklamasında bulundu.

Talksport'un haberine göre, Avrupa Süper Ligi'ni kuran 12 kulüp, bu akşam "ligi dağıtma" konusunun gündeme geleceği bir toplantı yapacak.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar