Atatürk Havalimanı'nda ara verilen yıkım, yeniden devam ediyor

Atatürk Havalimanı'nda ara verilen yıkım, yeniden devam ediyor
Millet bahçesi yapılmak istenen Atatürk Havalimanı’na cumartesi günü iş makinelerinin girmesinden sonra yeni bir gelişme yaşandı. İYİ Parti İBB Grup Sekreteri Ali Kıdık, havalimanındaki yıkım faaliyetlerine ara verildiğini duyurdu.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDAKİ YIKIM YENİDEN BAŞLADI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Atatürk Havalimanı’nda yapılacak millet bahçesinin, ilk fidanlarıyla buluşmak için gün saydığını belirtmiş, cumartesi günü İstanbul Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı’nın iki pistinin kırılması için iş makineleri ve kamyonlar işe başlamıştı. Pek çok siyasetçi ve önemli ismin tepki gösterdiği yıkım için flaş bir gelişme yaşandı.

RESMİ YAZI BEKLENECEK

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan İYİ Parti İBB Grup Sekreteri Ali Kıdık, şu ifadeleri kullandı: “Atatürk Havalimanı''ndaki yıkım faaliyetlerine ara verildi. Yıkımın herhangi bir resmî evraka dayanmadan başladığı ortaya çıktı. Resmi yazı gelene dek korsan yıkıma ara verildi.”

YIKIM YENİDEN BAŞLADI

Atatürk Havalimanı''nın yıkımına gündüz saatlerinde eksik belgeler nedeniyle ara verilmişti. Bakanlık yetkilileri saat 13.10 tüm tepkilere rağmen yıkıma yeniden başladı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar