Somer Sivrioğlu'ndan 'Masterchef'ten dolarla maaş alıyor' haberleri ve Mehmet Yalçınkaya hakkında açıklama

Somer Sivrioğlu'ndan 'Masterchef'ten dolarla maaş alıyor' haberleri ve Mehmet Yalçınkaya hakkında açıklama
Şef Somer Sivrioğlu, Türkiye Masterchef'i birlikte sunduğu Şef Mehmet Yalçınkaya ile arasına 'dolar üzerinden alınan ücret' sorunu girdiği gerekçesiyle sıkıntı yaşandığına dair haberlere yaptığı paylaşımla son noktayı koydu.

Yılın yarısını lokantası bulunduğu Avustralya'da geri kalanını da Masterchef programının Şef jürilerinden biri olduğu için Türkiye'de geçiren Somer Sivrioğlu sadece başarılı şefliğiyle değil aynı zamanda renkli karakteriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. 

Türkiye Masterchef programında yer almak için anlaşmasını dolar üzerinden yaptığı haberleriyle gündeme gelen Somer Sivrioğlu'nun bu yüzden programı birlikte sunduğu Mehmet Yalçınkaya ile arasının açıldığına yönelik haberler yapılmıştı. Ardı arkası kesilmeyen haberlerin ardından sessizliğini sosyal medya hesabından bozan Sivrioğlu, Mehmet Şefle aralarında bir sorun olmadığını:

"Ekmeğimizi, derdimizi, emeğimizi bölüşmüşüz yıllarca. Hayatı dolar, lira, dedikodu, yalan olanların anlamasını beklememek lazım. Kardeşimdir gerisi laf-ı güzaf" sözleriyle açıkladı. 

somer-y-ic.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar