Sokak ortasında terör estirdiler! Beyoğlu'nda korku dolu anlar

Sokak ortasında terör estirdiler! Beyoğlu'nda korku dolu anlar
İstanbul Beyoğlu'nda araç kiralama işi yapılan dükkanda iki grup arasında silahlı kavga çıktı. 2 şüphelinin gözaltına alındığı ve sokakta korku dolu anların yaşandığı kavga cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul Beyoğlu'nda araç kiralama işi yapılan dükkanda iki grup arasında silahlı kavga çıktı.

Edinilen bilgiye göre Kadir K. ve yanındaki 3 kişi buradaki dükkana geldi.  Dükkanda bulunan Mahmut D. ve Ahmet D. ile 4 kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Şüpheliler,  Mahmut D. ve Ahmet D.'yi silahla tehdit edip darbetti.  

Arbede sırasında şüphelilerden biri yanında getirdiği silahı düşürdü. Şüpheliler, dükkandan kaçmaya çalışırken, Ahmet D., sokakta kurusıkı tabancayla şüphelilere ateş etti. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Mahmut D., ve Ahmet D.'yi gözaltına aldı. Dükkanda düşürülen ruhsatsız silaha ve kurusıkı tabancaya el konuldu. Olay yerinden kaçan Kadir K. ve diğer 3 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı. Öte yandan silahlı kavga bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, şüphelilerden birinin kaçanların arkasından silahla ateç açması yer alıyor. (DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar