Şok eden iddia! Hakimin odasına girdiğinde...

Şok eden iddia! Hakimin odasına girdiğinde...
Hukuk fakültesi 4. sınıf öğrencisi S.C., babasının tanıdığı hakimle görüşmek için adliyeye gittiğini daha sonra hakimin odasına girdiğinde tacize uğradığını iddia etti.

Hukuk fakültesi 4. sınıf öğrencisi S.C., babasının tanıdığı olan hâkim C.B.’nin odasında tacize uğradığını öne sürdü.

Hürriyet gazetesinden Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre; olay anında adliye koridorunda ağladığını belirten S.C, suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

'ÇOK TATLISIN'

S.C., savcıya verdiği ifadede özetle şunları anlattı:

Hâkim C.B., babamla aynı köyden olmaları nedeniyle tanışırlar. C.B., babama benim için ‘Yanıma gelsin ilgilenirim, yardımcı olurum’ deyince eylül ayında ailece C.B.’yi adliyedeki odasında ziyaret ettik. Geçen hafta beni aradı. Sonra ziyaretine gittim. ‘Duruşmam var, yarın yine gel’ diyerek sarılıp ‘Çok tatlısın’ dedi.”

‘DUDAKLARINDAN ÖPEBİLİR MİYİM’

Önceki gün adliyeye gittiğini belirten S.C., “Duruşmayı izledim. Ardından odasına çıktık. Vedalaşmak için sarıldı. Saçımı, ensemi okşar gibi dokunmaya başladı. ‘Dudaklarından öpebilir miyim’ diye söylemesi üzerine kendisini itip odadan çıktım. Çıkarken hâkim C.B., ‘Yanlış anladın özür dilerim’ diye söyleniyordu. Sonra adliye koridorunda ağlamaya başladım” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar