Siyaset yangın yeri! İşte gece yarısı AKP'lileri çılgına çeviren video

Siyaset yangın yeri! İşte gece yarısı AKP'lileri çılgına çeviren video
2023 seçimlerinde aday olduğunu açıklayan Erdoğan'ın katıldığı bir canlı yayında hedef aldığı eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan videolu yanıt geldi. Davutoğlu'nun “Hangisi ihanet, Sayın Erdoğan?” isimli videosu dün gecenin en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a yönelik “İhanet ettiler, o makamlara layık oldukları için gelmediler” sözlerine üzerine başlayan tartışma sürüyor.

Davutoğlu, Erdoğan bu kez sosyal medya hesabından bir videoyla yanıt verdi, “Hangisi ihanet, Sayın Erdoğan?” diye sordu.

Videoda görevinden istifa eden eski Hazine ve Maliye Bakan Berat Albayrak, Reza Zarrab’a plaket veren AKP’liler, geçtiğimiz günlerde AKP’den ayrılarak Vatan Partisi’ne katılan Ethem Sancak’ın görüntülerinin yanı sıra, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da yer aldı. Ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Erdoğan’a yönelik geçmişteki sözleri de video kendisine yer buldu.

Görüntülerin sonunda Davutoğlu’nun “Hangisi ihanet, Sayın Erdoğan?” ifadeleri de yer aldı.

CANLI YAYINDA TARTIŞMAYA DAVET ETTİ

Davutoğlu, Erdoğan’a meydan okuyup canlı yayına tartışmaya çağırmıştı. Gelecek Partisi lideri şunları söylemişti:

“İstediği gazetecileri karşıma çıkarsın, kendisi otursun. Kendisine bütün sorular önceden verilsin. Hatta bir ekip de hazırlasın arkasına onu oturtsun, bir de prompter koysun ondan da takip etsin. Ben tek başıma, yalın kılıç, en berrak halimle oraya oturacağım. İhanet neyse gözümün içine baka baka söyleyecek.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar