Sivas'ta puanlar paylaşıldı | Lider Trabzonspor bir puanla yetindi

Sivas'ta puanlar paylaşıldı | Lider Trabzonspor bir puanla yetindi
Süper Lig lideri Trabzonspor, 21. hafta maçında Demir Grup Sivasspor'a konuk oldu. Taraflar maçın sonunda birer puanla yetindi.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında bugün deplasmanda Demir Grup Sivasspor'la karşılaştı. Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 16.00'da başlayan müsabakayı, hakem Mete Kalkavan yönetti.

Spor Toto Süper Lig’in 21’inci haftasında Demir Grup Sivasspor, sahasında konuk ettiği lider Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Trabzonspor puanını 50’ye yükseltirken, Demir Grup Sivasspor’un puanı ise 30 oldu.

Ligde 20 hafta sonunda 49 puanla en yakın rakibi İttifak Holding Konyaspor'un 10 puan önünde lider durumda bulunan bordo-mavililer, Sivasspor'la berabere kalarak en yakın rakibiyle arasındaki puan farkının düşmesine neden oldu.

trabzon-ic-004.jpg

MAÇTAN DAKİKALAR...
 

1' Maç hakem Mete Kalkavan'ın düdüğüyle başladı.

2' Demir Grup Sivasspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Erdoğan Yeşilyurt tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

5' Trabzonspor takımından Anastasios Bakasetas şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

6' Sivasspor ve Trabzonspor oyuncuları, Ahmet Çalık'ı anmak için 6. dakikada topu dışarı atıyor.

12' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Erdoğan Yeşilyurt ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

18' Trabzonspor takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Stefano Denswil.

20' GOL! Sivasspor, James ile 1-0 öne geçiyor.

24' GOL! Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ile beraberliği yakalıyor: 1-1.

30' Demir Grup Sivasspor takımından Pedro Henrique ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

31' Edin Visca rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

38' Sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden Ahmet Oğuz ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

42' Hüseyin Türkmen, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Ali Şaşal Vural kurtarıyor.

45' Trabzonspor takımından Bruno Peres sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

57' Pedro Henrique ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

64' Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Erdoğan Yeşilyurt ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

80' Edin Visca, Kerem Atakan Kesgin tarafından faulle durduruluyor.

İLK 11'LER
Demir Grup Sivasspor: Ali, Ahmet, Camara, Caner, Uğur, Cofie, Özkan, Erdoğan, Kerem, Henrique, James

Trabzonspor: Uğurcan, Hugo, Hüseyin, Peres, Denswil, Dorukhan, Hamsik, Bakasetas, A. Ömür, Vişça, Cornelius

Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor, Sivas'ta yapacakları maçla Süper Lig'de 32. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 31 maçta Trabzonspor'un 15, Demir Grup Sivasspor'un biri hükmen olmak üzere 8 galibiyeti bulunuyor. Taraflar arasındaki 8 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor'un 45 golüne, Demir Grup Sivasspor 33 golle yanıt verdi.

EDİN VİSCA SAHAYA ÇIKTI

Trabzonspor’un bomba transferi Edin Visca, Bordo-Mavili formayı bugün ilk kez terletti. Özellikle Nwakaeme’nin yokluğunda Bosnalı yıldıza büyük iş düştü. Başakşehir’den hazır şekilde Bordo-Mavili takıma gelen ve hiç idman kaçırmayan tecrübeli futbolcu, zorlu Sivas deplasmanında başarılı bir performans gösterdi. Edgar’ın sözleşmesinin feshedilmesinin ardından lisansı da çıkartılan Visca’nın, Trabzonspor’daki ilk maçında taraftarların sevgisiyle karşılandı.

TRABZONSPOR'DA 5 EKSİK! VISCA, PUCHACZ VE YUSUF ERDOĞAN KAFİLEDE

Trabzonspor'da Nwakaeme ve Siopis rahatsızlıkları nedeniyle Sivas’a götürülmedi. Djaniny ile Trondsen’in de sakatlıkları bulunuyor. Yeni transferlerden Visca ile Puchacz’ın yanı sıra dün Trabzon’a gelen Yusuf Erdoğan deplasman kafilesinde yer aldı. Kouassi ise Afrika Kupası’nda.

SİVASSPOR

Geçtiğimiz hafta Konyaspor’u deplasmanda deviren Sivasspor’da takımın iki önemli ismi Gradel ve Fayr, Afrika Kupası’nda. Hakan Arslan, Ziya, Jorge Felix ve Ulvestad’ın sakatlıkları bulunuyor. Ayrıca stoper Goutas’ın da 11’de olması zor. Maç saatinde bugün hava sıcaklığı -2 ila -7 derece arasında bekleniyor. Kar yağışı ihtimali de bulunuyor.

SÜPER LİG'DE 32. RANDEVU

Trabzonspor ile Sivasspor, Süper Lig'de 32. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 31 müsabakada Trabzonspor'un 15, Sivas temsilcisinin ise biri hükmen olmak üzere 8 galibiyeti bulunuyor. Taraflar arasındaki 8 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor'un 45 golüne, Sivasspor 33 golle yanıt verdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar