Site yönetimi aidatlarla kaçtı

Site yönetimi aidatlarla kaçtı
İstanbul'da 10 bin kişinin yaşadığı bir sitede iddiaya göre site yönetimi aidatları topladı. Üstüne bir de site sakinlerini 6 milyon liralık borca sokup kaçtılar.

Site yönetimi aidatları topladı ancak faturaları yatırmadan kaçtı. Geriye ise hane sakinlerine borç üstüne borç kaldı. İGDAŞ doğalgazlarını kesmeye geldi.

Kanal D Haber'den Ertan Büyükahısha ve Yusuf Ağbaba'nın haberine göre, Kayaşehir üçüncü etaptaki bir sitede toplam 1439 daire var. O dairelerde oturanların hepsini, site yönetimi iddiaya göre borç batağına soktu. İGDAŞ'a ödemesi gereken paralarla iddiaya göre site kapısı ve güvenlik kulübeleri yapıldı. Ancak faturalar kabardıkça kabardı. Borç da çığ gibi büyüdü.

Site sakinleri elleri kolları bağlı bir şekilde bekliyorlar. Çünkü iddiaya göre 10 bin kişilik bu sitenin eski yönetimi, 6 milyon liralık bir borç bıraktı. Ve o borcun ardından da elektrik, su, doğalgaz faturalarının da ödenmediği ortaya çıktı. Site sakinlerinin huzursuzluğu daha arttı.

Sitede oturanlar yaklaşık 7 aydır faturalarını tam zamanında, düzenli bir şekilde ödüyorlardı. Ancak iddia o ki yönetim o topladığı paralarla faturaları ödemedi. Ödemeyince de İGDAŞ yetkilileri geldi, sitedeki binalardaki ana sayaçları tek tek sökmeye başladı. Doğalgazları kesildi, Borçlar ödenmezse sırada su ve elektrikleri var. Yeni yönetim ise eski yönetimi dava etmeye hazırlanıyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar