Şişli'de üniversite öğrencisinin okul harçlığı gasp edildi

Şişli'de üniversite öğrencisinin okul harçlığı gasp edildi
İstanbul'un Şişli ilçesinde okula gitmek için metro durağına inen üniversite öğrencisi burada bıçak tehdidi ile gasp edilmesi tepki çekti. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldığı bildirildi.

Öğrencinin okul harçlığını gasp ettiler!

Olay önceki gün Şişli Metro Durağı'nda oldu. Üniversite öğrencisi, Ege Sercan okula gitmek için metro durağına inerken iddiaya göre burada bir kişi tarafından önü kesildi. Ege Sercan'ın önünü kesen kişi üniversite öğrencisinden üstündeki paraları çıkarmasını istedi. 

"SENİ BIÇAKLARIM DEDİ"

Sercan ilk olarak buna karşı çıkarken şüpheli "Seni bıçaklarım." diyerek tehdit etti. Korkuya kapılan Sercan cebindeki bir miktar okul harçlığını gaspçıya verdi. Ege Sercan, şüphelinin yanından uzaklaşmasıyla polisi arayıp ihbarda bulundu. 

KISA SÜREDE YAKALANDI

Olay yerine gelen Güven Timleri Şube Müdürlüğüne bağlı sivil polis ekibi Sercan'ın eşgalini tarif ettiği kişiyi yakaladı. Gözaltına alınan İ.B., Şişli Asayiş Büro Amirliğine teslim edildi. Zanlıdan şikayetçi olan üniversite öğrencisi Ege Sercan da Şişli Devriye Ekipler Amirliği ekiplerince polis merkezine götürüldü. Polis merkezindeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen İ.B. serbest bırakıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar